The mad man

Ja det är självklart jag i egen hög person.
Jag har märkt att efter 8 timmars jobb och sjukdomar kvar i kroppen gör mig bitter.
Känns som att jag behöver en massa socker för att komma i galopp igen.
Snask snask snask tack.

I morgon är det den sista jobbdagen i veckan... Som vanligt.

Nu vill jag sova och slå mitt rekord på Funky ducky om och om igen.

The first

Första elräkningen.
1036 kronor.
Någon som vill betala?

Fick skjuts hem tio i fem i dag. En av de schysstaste föräldrarna det där. Kanske för att jag smått känner han. Men! Om jag skulle ha en unge på dagis, komma sist och visste att fröken skulle stänga för att sedan GÅ hem så skulle jag lätt erbjuda skjuts om det ändå var på vägen. Om jag nu hinner få körkort innan mitt barn fyller 5 0.o
Ho hoo!

Dröm

Nu börjar jag att bli förbannad på mina drömmar.
Måste berätta lite fort eftersom jag måste kila snart. Nåväl.
Först. Jobbet har någon ute, allaktivitetsdag och kollar hur mycket all mat kommer kosta. De slänger ut en hög på gården med en massa struntsaker i. De tvingar med mig att ta hem det för ingen annan vill. Så jag tar hem skiten.
Hopp hopp.
Vi hamnar på Peters gamla studenthem där han har kvar lite saker från förut som vi nu skulle hämta hem. Jag går på toaletten medans jag låter han plocka. På toaletten finns det en springa i väggen som man kan kika igenom så därför tänder jag inte där inne för då kan han se mig skita. Jag sitter där och spanar på honom och hans gamla rumskompis kommer hem. De pratar. Han klampar in   på toaletten när jag sitter där. Jag skyndar mig upp medans han bara pratar helt obesvärat. "Jaha. Så han ska flytta tillbaka!?"
Va?? Tänker jag. "Ja, han orkade inte med att ha koll på katterna hela tiden och det blev för tidskrävande med Lizzy." Vadå Lizzy? Hon bor ju inte ens med oss! Jag dundrar ut från toan och ut på altanen där Peter sitter och bolmar på en nytänd cigarett (WTF!) Jag smäller till han i ansiktet flera gånger och frågar vad hans kompis snackar om. Självklart förväntar jag mig en förklaring men får bara "I natt ska jag få sova ut ordentligt som jag inte gjort på länge." Hans min just då... Gaaah! Riktigt självgod. Dra åt helvete typ.
När ska man få drömma någonting ljuvligt?! Vill inte vakna dyblöt varje morgon.

Good morning

The Mp3

När jag knatar till och från jobbet så har jag (Enbart hunnit med att lägga in) 134 låtar på Mp3n.
Jag hinner kanske lyssna på 2-3 låtar. Jag längtar hela tiden efter de där bra låtarna.
När jag väl bläddrat fram till en bra låt så lyssnar jag gärna på den en extra gång.

Just nu längtar jag efter:

OMD - Enola gay (Odödlig låt)
Boom Bip & Nina Nastasia - The matter of our discussion
Radiohead - Fog
Rogue wave - California
Mika - Relax, take it easy (Nyfavorit)
Mika - Grace Kelly (Nyfavorit)
Koop - Come to me
Le sport - Tell no one about tonight (Tillhör odödliglistan?)

Resten på min Mp3 är sådant man har hört flera miljoner gånger tidigare.
De kan man lika gärna skippa ^^

Måste bara stolt tala om att jag har i dag pluggat matte i 2 timmar. Hann 12 tal  ײ

Goder natt

The dag (& dröm)

En bra dag på jobbet helt enkelt. Sista två timmarna var vi utomhus som i går men den här gången var det mycket farligt att vara ute. Jag blev nämligen pepprad med puddersnö ungefär överallt på min arma kropp. Mest och helst upp i ansiktet. Halsduken och vantarna blev som is. Spikraka. Ispiska. Smällde säkert till någon unge när vi for runt i snön. Självklart inte med flit måste tilläggas så jag inte tolkas som någon barnmisshandlare som jobbar på förskola 0.o

Försökte skriva i morse när jag vaknade om min dröm jag hade men selfklart så fungerade inte bloggen som den skulle. Nu har jag glömt drömmen. Den gjorde inte början på dagen rolig kan jag säga. Så mycket vet jag. Brrr.
Ho hoo. Nu minns jag en sak. Peter hade en blogg som han visade mig. Han ville jättegärna att jag skulle läsa den eftersom han skrev allt han tyckte i den. Det stod som jag trodde bara en massa elaka saker om mig och en massa bra om alla andra underbara människor.
Är någonting speciellt med mig och det där temat på drömmar. Får göra en analys snart.

Pluggar matteThe lordag

Lördagen blev väldigt lyckad. Amelie seglade in i min stuga vid middagstid så vi åkte ner till Mojjen och köpte ett varsit meal. Åkte hem till henne efter maten och påklädnaden. Kollade på melodifestivalen. Jag har så svårt att hitta bra låtar i det programmet. Inga som riktigt fastnar i skann förens man hört den för hundrade gången på radion. Om man nu lyssnar på RixFm och allt vad det heter. I don't.
Åkte ner till Orvars och tog några glas vin. Hamnade bredvid två män som var riktigt trevliga och eftersom Amelie har svårt att vara tyst efter lite saft så blev det Orvars fram till halv 1 tiden då hon lyckades lura med mig att rejva sista timmen på Seven innan vi åkte hem. Fy fan vad vi dansade. Nackdelen med att dansa på Seven är att man blir antastad hur man än bär sig åt. Förstör hela stämningen. Visserligen är de flesta människor ute efter ragg på krogen men många är också ute för att ha kul, dansa och umgås. Då förväntar man sig kanske inte att någon börjar jucka som ett fån bakom en eller att en hand ska hamna på otillåtna ställen eller att man blir ryckt i armen för att personen i fråga vill ha en kyss... 0.o
 Man kan väl om man nu måste, försöka kolla att det är okei med den andre personen innan... Typ flörta lite smått och sakta närma sig. Inte här inte! Antar att alkoholen är spetsad med något knullpulver på det där stället.
Tråkigt att det är sån stor brist på dansställen i Uppsala. Får börja utforska andra ställen snart.
Ska ta reda på när de har Indiepop kväll på Orange igen ^^, Goshi goshi gosh! Kanske ingen dans men en massa bra musik!
Nu försvinner jag från Lördagen... Sammanfattar den som smått perfekt med lite grus.

Då. Dagen.
Första jobbdagen på en hel vecka. Kände mig måttligt trött hela förmiddagen men efter sagostunden så blev jag lite mer allert. Efter mellanmålet så gick vi ut. ungefär runt 15 tiden. Stannade ute enda fram till stängning. Den ni! Minst 2 timmar ute i dag. Hann göra en snölykta som rasade ungefär femtioelva gånger. Barn och sånt där pyssel går helt enkelt inte ihop. Höll på att ta med mig jobbtelefonen hem också, fick springa tillbaka med den.
Nu är jag helt slut  och känner att jag kommer somna tidigt i kväll. Måste få i mig lite mat först.
Hungrig. Sugen på fiskpinnar. Men det blir det i morgon. Butter.Nyckelknippan

Hjaa

Hjärta


Tack för dessa roliga saker som dimper ner i brevinkastet.
Min nyckelknippa är nu übersöt ♥

Blaha

Blev en kul dag med Amelie i går.
Är för trött för att skriva ytterligare... Just nu.
Vill pussa på Peter

Dröm

Minns inte hela drömmen... Eller det kanske var hela drömmen...
Jag drömmer att jag glömmer min väska på tåget och den är full med saker. Jag hoppar på nästa tåg och hittar min väska... Helt tom. Jag börjar störtgråta och vaknar av att Peter frågar vad det är. Grumpfthuum fick han nog till svar. Fortsättningen på drömmen var att det var någon som hade sprättat upp ett skunkliknande djur i baken. Slitit ut alla inälvor. Lagt dem på trottoaren för att torka. Hemskt.
Kan bero på en djurplågerifilm jag såg kanske 3 sekunder på.
Sen hoppade drömmen vidare. Surprise. Mormor och morfar hade gjort om sin tomt till en stooor strand med genomblått havsvatten. Vi badade där och plötsligt så började dem avfyra kanonerna vid skokloster som ligger mittemot på andra sidan sjön. Man kunde se hur kanonerna kom skjutandes genom vattnet mot oss. Det var liksom inga kanonKULOR utan hela kanonerna kom åkandes genom vattnet.
Lite småbisarr dröm sådär.

Bra dag

I går hade jag en mycket bra dag. Var utanför dörrarna till sent på kvällen.
Åkte iväg på en mysig lunch med mormor på det halvnya italienska matstället i Gränby centrum.
Åt en god lasagne som jag kände smaken på! När man beställde maten så fick man som en blå fyrkantig bricka men det stod inget nummer eller liknande på så jag förstod inte riktigt grejen. När maten var klar så började den där brickan vibrera och blinka. Är jag sen i utvecklingen eller är det sådär på alla matställen förutom McD. och Max nuförtiden. Spännande.
Vi gick en runda i gallerian. Jag var på jakt efter en skidjacka men upptäckte att jag är väldigt sent ute.
Inhandlade ett underställ, ett par jeans (I'm to sexy for my jeans I have to take them off before you put your hands on my ass) Såna jeans. Sen ett gult långt linne, mer som en klänning.
Ja jaa. Vi åkte runt på lite affärer och jag landade hemma vid 17 tiden. Kramade mormor och gick upp.
Peter hämtade Thai mat (Som jag också kände smaken på) innan vi åkte in till stan för att se teatern, Blodsband. Teatern var helt okei. Mycket sång som iofs var bra. Johnny Cash. Smårolig sådär.
Efteråt så ville inte jag åka hem så vi gick till S-Nerikes nation och delade på en flaska vin.
Det blev rött vin. Ha haa. Man blir ju helt blå/svart om munnen av det. Säger hon som knappt druckit rödvin.
Jag hade supertrevligt med Peter. Vi pratade en massa och han fick med mig på ett parti Black jack. Tyvärr var jag inte så skillad som jag trodde ^^ Måste göra sånt här oftare. Blir så satans lätt att man bara blir bekväma och inte gör saker.
Vi åkte hem med sista tåget där båda hamnade framför varsin dator. Peter kollade lost och jag kollade på det sista avsnittet av O.C. Var jag inte svullen innan så var jag definitivt det nu. Tänker inte avslöja ett jota förutom att Julie är coolast. Summer och Seth är som skapta för varandra. Jag hade rätt om min punkt då jag sa att Cohens flyttar. Nu är det slut. No more O.C.

Nu mår jag pyton. Skann bultar och bankar.
Men inte hänger jag läpp för det. Jag har ju så många älsklingar.

Lunch

Lunch med mormor.
Mys.

Naruto!

När jag vaknar om?
Så ska jag se Naruto Shippuuden 003.
Zzzzz

Sorg

Saknar ♥

...

1 Maskin av 3 som fungerar...
Ja vad ska vi tvätta i dag. 2 Par kalsonger och en strumpa eller vad mer får plats?
Vad tror du?

Gräv ner mig! Snälla!
Eller håll om mig! Välj själv vad du vill utsätta dig för.


Uggh!

Någon som vill byta?

Jag ger mer än gärna bort min tvättid som startar om 10 minuter.
Jag känner för fan ingen lukt. Inge kul att tvätta då om man inte känner den goda lukten.
Inge kul att tvätta för övrigt heller. Inte själv iallafall.
Jag skulle kunna döda för en stor pizza eller ett Originalmål från Max.
Jag behöver tröst i denna stund i form av god slemmig mat.

Som jag inte känner smaken på.

Glöögfht

Nu har jag Simmat klart för i dag. Satte mig vid min dator och fick lust att se någon serie.
Öppnar winamp snabbt för att kolla om jag har tur och lyckas komma in på någon serie där... Men så ser jag att de visar Pirates of the Caribbean. Så nu kollar jag på den i stället ^^

Fel film men charmig bild
Fel film

Väntar på att Naruto ska dyka upp så man kan få lite glädje i kroppen.
Vad jag längtar till Uppcon. Tyvär inget datum spikat än. Man kan ju hoppas att det är under sommaren eller lite längre in på våren så man slipper ha jacka och andra kläder med sig. Då kan man ha vilka kläder man vill utan att frysa ^^
I år har jag bestämt att jag ska ha en massa färger på mig. Har gått efter svartvitt på både
Uppcon07 
och Domokon01 så nu får det vara nog. More color to the people. Jag har en massa ideér ska ni veta. Men bilder får ni så klart se efter Uppcon08 ^^

Dröm

Så kommer vi till dessa drömmar igen. Den här var en olycklig men lycklig sådan.
Det var dagen då Bloc party skulle spela och det var en stooor marknad/tivolo där det hela skulle äga rum.
Jag och Peter skulle packa och klä på oss. Det var inte alls långt kvar innan vi skulle möta alla Peters kompisar. Jag hade inte planerat något med mina eftersom vi skulle se Bloc party.
Jag har skitsvårt att bestämma mig för vilka kläder jag ska ha och Peter blir bara mer och mer sur för
att jag tar sån tid på mig. Det sista han säger är glöm inte biljetterna innan vi går ner mot allt ståhej.
Jag går före Peter i trappen. Han möter en granne som vill ha ett säkert vittne på att hon har lagt sin nyckel alldeles vid porten under en sten. Peter säger jaha och vi går neråt. På vägen ner går vi med en massa människor som vi känner. Vet inte alls vilka det var.
När vi var nere på "nöjesfältet" så mötte vi alla Peters kompisar och han var skitglad. Han flamsade runt.
Snackade. Snackade om brudar. Tog kort på alla. Alla brudar som gick förbi. Jag stod där och väntade på att tiden skulle gå... Bara 5 min kvar till Bloc party börjar så jag tänkte leta fram biljetterna.
Jag utbrister "Tog du biljetterna?". Då tänder det till i Peters ögon och han blir förbannad på mig.
Han blir less. Säger inte ett ord till mig. Jag gräver i väskan och hittar dem. Klappar Peter på huvudet och säger "Jag får väl gå själv då". Inte ett ord. Så fort jag lämnade gänget så hade de skitkul igen.
Nu var jag helt själv på en stooor tillställning med massvis av folk. Jag hade ingen aning om vart konserten skulle hålla hus och jag ville ju ha med mig någon till konserten nu när inte Peter skulle med.
Jag hörde en massa tjejer som ville gå på konsert men inte hunnit innan det var slutsålt. Jag sa till alla att jag hade en biljett över. Alla sken upp. Men såklart så pratade INGEN om Bloc party. Det var något annat band. Jag ser att klockan är en kvart för mycket. Jag ger upp. Jag kommer missa allt ändå. Jag går mot ett litet matcafe. Där sitter alla Peters kompisar. Peter var på toa. Alla tittar på mig när jag går förbi helt svullen runt ögonen efter gråt. Jag går längst in i hörnet med den lilla semlan jag köpt. Äter lite på den. Känner mig hopplös. Kollar mig lite runt. Och DÄR. Bakom mig. Är ett stooort fönster där man ser Bloc party uppträda och man hör hur bra som helst. Det kändes nästan som om man kunde ta på dem. Jag tänkte att det här är nog den bästa platsen av alla. Under tiden har Peter och co. gått. Jag ligger ensam kvar på stolarna och spanar genom fönstret. Lyssnar.

Jag hörde låtarna också. På riktigt. Kanske mobilen som ringde.
I den här drömmen så dök många farhågor upp. Väldigt mycket som jag känner igen mig i.
Det hela kändes jätteobehagligt från början till slut.

Jag får inte spela

Peter blockar datorn. En dota match... Jomenvisst. Jag som inte ens hunnit testa alla mina nya nerladdade saker. Han får skylla sig själv. Nu tänker inte jag somna in bredvid han. Nu ska jag spela sims2. Om han kan sluta någon gång.

Är jag den enda som fått nog av allt som har med sex att göra?!
Lustgården är ett rent skämt. Man näst intill grinar när man tittar på det.

Inget dåligt samvete

Gör ingenting om jag inte jobbar i morgon. De vill helst inte det heller.
Det är nämligen svinkallt inomhus och de vet inte om de kommer ha öppet i morgon.
Golvtempen ligger på 7 grader och enligt... Ja... Så ska man stänga när tempen ligger på 16.
Skulle jag jobba där i den kylan skulle jag nog inte jobba alls på ungefär en månad.

Nu sitter jag och downloadar en massa saker till sims2 som jag sen ska lägga över till Peters dator.
Om jag nu får det ^^
Jag blir så satans sugen på alla saker så jag vet inte hur mycket jag kommer ladda ner.
Uppe i ganska så mycket saker nu och jag har bara hunnit. Sovrum. Badrum. Kök. Håller nu på med vardagsrummet. Massor kvar ju.

Ho hoo

Försenade bilder

Efter att ha spelat Sims2 nu i några timmar och tittat ut geonom fönstret ett antal gånger.
Har jag längtat ut mer och mer men varje gång jag tittat ut så har jag också kollat på termometern
som står på -10.1och jag vill inte gå ut i den kylan. Urs vad jag känner mig klen när jag säger så.
Men skulle jag nu ta på mig alla kläder som krävs för att hålla värmen där ute så skulle jag svettas
ihjäl. Hosta som en galning. Vara tvungen att borra in papper i varje näsborre och då måste man andas med munnen hela tiden. Lite småjobbig procedur.
Nej jag håller mig inne i dag. En liten stund till iaf. Tänkte göra om vårat hus i Sims.
Blev lite överdrivet stort.

Måste ringa jobbet också och säga om jag kommer i morgon eller inte. Jag sitter och klurar.
Går jag dit så kommer det bli en förjävlig morgon. Eftersom varje morgon innebär: Peppra sönder näsborren med nässpray så att det går att andas. Snyta sig. Få bort huvudvärken fortast möjligt innan man ser stjärnor. Snyta sig. Får man inte bort huvudvärken så är det kört. Snyta sig. Då skulle jag aldrig klara av ett gäng skrikande barn ryckandes i mina armar. Snyta sig. Köket i morgon med och vem vill ha en sjukling där. Snyta sig. Om jag inte skulle gå till jobbet: Missar ännu 8 timmar. Snyta mig. Dåligt samvete. Snyta mig. Fast jag inte borde ha det. Snyta mig. Bara det att Peter är så duktig på att ge mig det. Fy. Snyta mig.
Nej jag ringer om en halvtimme och tills dess får tiden utvisa.

Lite småbilder till den som vill skåda.

Minusgrader i morse -17.5  Sims2. Ska det där svallet bort?Gaaah!

                             Sovandes Peter. Ligger där och ler ^^  Bullarna
 
Svider-i-ögonen-promenaden  En skugga kanske...
           

Dröm

I natt drömde jag lite hitt som hatt drömmar ^^
Minns såklart inte allt. Men en del.
Jag och Amelie var på någon slags skogspromenad och vi skulle ta en paus och fika lite på lite stenar och så. Jag går runt och tar lite kort och så ska jag ta kort på Amelie men hela hon skakar på kameraskärmen så jag får ta en ny bild och nu verkligen studsar hon runt!...?
Jag ser hur det börjar strömma vatten där hon sitter och jag säger åt henne att springa. Vi springer för glatta livet ner till någon slags festivalcamping där Peter är. Han kommer fram till mig och frågar om jag blev glad för p-pillerna jag fick i födelsedagspresent av honom men jag fattar inte vad han pratar om eftersom jag inte fått något av honom. Han slår sig för pannan och ger mig en present och jag vet ju vad det är... Men... Det var en ladyshave. Undrar vad som menas med det?
Sen skulle Peter och hans kompisar spela lite poker. Det tog superlång tid men när det väl kom till slutspurten så ville han ha min hjälp. Jag skulle ta på mig damernas klänningar. Det var tjusiga klänningar det. Då vann ju självklart Peter.
Det var en del drömmar om vatten eller snarare en sjö. Minns inte riktigt vad men att den var obehaglig. Tur att man inte minns den.

Min dröm i går lite snabbt. Jag och Jessica var på en punkfestival och vi träffade Emma från klassen där med. Vi var inne på en toa och medans jag väntar på Jessica så ser jag. I speglarna i taket? Hur de har sex i ett bås. En gammal gubbe med mustach som försöker sätta på en ung tjej som sitter på en häst. Bisarrt.
Vi skulle ta kort också med någon klass. På vägen till fotografen så skulle man ner för en trappa som kändes omöjlig att ta sig ner för. Man fick liksom hoppa och ta tag i allt som fanns för att inte ramla och slå sig.

Tur att inget av detta händer på riktigt.

Nu ska jag somna om...

...God morgon!

Hår...

Fortfarande täppt i näsan. Fortfarande ont i skann och kroppen. Fortfarande skrovlig i halsen.

Åt en av mina semlor alldeles nyss. Mmm så delikat!

Ligger i sängen och väntar på bättre tider men det kommer ju aldrig.
Hoppas jag får en lugn natt i natt och inte som i går. Eller... Hur man nu ska säga det.

Jag vill titta på någonting riktigt riktigt bra. Helst anime. Helst Naruto. Måste hålla mig.
(Torsdag torsdag torsdag!)

Jag har genomgått en fruktansvärd handskakning. Peter ska boka tid hos en frisör åt mig och dagarna innan ska han få ta en sax... Och klippa av mitt hår. Jag vet egentligen inte vad jag har gett mig in på. Är så less på håret nu så jag skulle kunna väcka han nu och be han göra det på en gång. Men jag vet att när jag väl sitter där med hår över hela golvet kommer jag få sån jävla ångest. Varje gång jag klipper mycket på längden så sprutar tårarna. Förutom en gång då det var Sandra som klippte mig i 8:an... Eller 9:an.
Men jag menar håret växer tillbaka i lagom tid och det är ju inte så att jag ska dra osthyveln över skann.
Jag tror nog att det kommer bli bra. Har man haft undercut förut så ^^
Ha haaa. Då var jag skakig kan jag lova. Jävla tonårsrevolt man var... Lite.
Ensam framför spegeln och den vibrerande rakapparaten i handen. Det fanns inte en chans i världen att det skulle bli rakt. Men jag körde ändå fast inte allt för mycket ovanför örat... Första gången iaf.
Sen blev det rakhyveln. Och det gör ont! Hur kan man raka sin bula. Aj aj aj!
Nuuu sitter i vilket fall som helst håret på sin plats och är långt på alla ställen.
Förutom den tjusiga luggen. Wooosch.

Tycker jag börjar få lite fint i min blogg nu. Även om det är en del trams ibland men jag menar.
Kan inte låta bli. Man är sjuk. Man har tråkigt. Man har abstinens. Då blir det att man fläker ut allt här.
Någonstans måste man få tömma sig.
Man spar ändå det bästa till sin hemliga bok.

En kyss i nacken på min Älskling.
Goder natt.Första gången

Första gången Alexandra bakade bullar i dag och fy vad goda dem blev.
Både kanelbullar och vanilj.
Ibland kan hon baka om hon vill.
Gjorde semlor också. Eller  ja, bullarna. Så nu får man fylla dem hur man vill.
Peter gjorde en specialar mandelmassasmet. Sååå den kan ju han få äta upp om han vill ^^
Är inte lika förtjust i semlor som vissa så gjorde bara en till mig.

Promenaden blev kort. Rann i ögonen. Ilade om kinderna. Snoret rann.
Nej. Ville bara springa hem.

Gjorde våran lägenhet i Sims 2 i dag. Ja. Jag hade lite tid över 0.o
Längtar till den 1 Mars då det nya expansionpaketet kommer.
Alla årstider. Då måste man få klädhängare och skohylla.
Jag menar snöar det så ska man ha jacka och grejer. Allt kan ju inte bara försvinna när man kommer innanför dörren. Lite mer real tycker jag att det kan vara.
Annars får jag väl kontakta EA Games. Ho hoo. Jag vill ha skohyllor.

Måste ringa Hanna.


Världens sämsta natt

Snoret har runnit. Det har varit kallt och varmt. Jag har haft så ont i skann så jag bara velat kräkas.
Vet inte hur många gånger jag vaknade i natt. Förlåt om jag förstörde din sömn Älskling.
Till slut tog jag Panodil runt 5 tiden på morgonen och stoppade in papper i näsborren och somnade om för att drömma en helt bisarr dröm.

Jag ska ta mig utanför dörrarna i dag och få i mig lite frisk luft med sol. Låter skönt.
Behövs lite nudlar här hemma så det blir nog en tripp ner till ica och tillbaka.

Kladdkakan jag bakade igår blev torr som fnöske. Tyckte inte alls den blev god. Får testa ett annat recept nästa gång.


Äntligen!

Har hittat en blogg som jag kommer längta till att få läsa varje dag!
Fast jag tänker hålla henne hemlig. Bara jag och en till som vet vilken.
Nu blir ni allt bra nyfikna!
Men jag säger inte.
Aldrig.

Japaner kan

Inte skratta!

Inte skratta 2

Om jag var med i det programmet så skulle min
röv behöva söka läkare. Fort.


En rumpa i nyllet

Man vill veta vad de säger. Ska banne mig lära mig.
När ska Sverige skapa något sådant här?Lista!

Inte alltid som man hittar roliga listor.
Men här är en i min smak.
Norpade den ifrån någons blogg.
Som de i sin tur norpat från någon annans.
Osv.

ROCK                                                       
[x] U2
[x] Red Hot Chilli Peppers
[x] Nirvana
[x] Foo Fighters
[x] Queens of the stone Age
[x] Audioslave
[ ] Nickelback
[ ] Puddle Of Mudd
Total: 6

CLASSIC ROCK
[ ] Led Zeppelin
[ ] Pink Floyd
[x] Jimi Hendrix
[ ] AeroSmith
[x] Queen
[ ] The Rolling Stones
[ ] The Who
[ ] T-Rex
Total: 2

POP
[ ] Britney Spears
[ ] Christina Aguilera
[ ] Justin Timberlake
[ ] Kelly Clarkson
[ ] Simple Plan
[ ] Backstreet Boys
Total: 0

HIP HOP/RnB
[ ] 50 Cent
[ ] Fat Joe
[ ] Kanye West
[ ] Eminem
[ ] Mary J Blige
[ ] Snoop Dogg
[ ] 2pac
Total: 0

METAL
[ ] AC/DC
[ ] Guns n' Roses
[ ] Motley Crue
[x] KISS
[x] Iron Maiden
[ ] Bon Jovi
[ ] Motorhead
[ ] Black Sabbath
Total:2

PUNK
[ ] Sex Pistols
[x] The Clash
[ ] Misfits
[ ] Towers Of London
[ ] Rancid
[ ] Pennywise
[ ] The Dead Kennedy's
[x] The Ramones
Total: 2

INDIE
[x] Arctic Monkeys
[x] The Killers
[x] Blur
[x] Franz Ferdinand
[x] Razorlight
[x] The Kooks
[x] The Strokes
[x] The Libertines
Total: 8 (Definitivt min genre)

Alternative
[x] Muse
[x] Radiohead
[ ] Skunk Anansie
[x] Placebo
[ ] Massive Attack
[x] Coldplay
[ ] Portishead
[ ] The Shroud
Total: 4


Alltså. Indie. Rock. Alternative. Absolut!
Sen finns det en massa genrer i genrerna.
Den poppen som jag gillar t.ex. Finns tyvär inte med.
Skulle jag göra en egen lista skulle det bara bli en massa bra musik ^^v

Överläpp och underläpp

Jag Älskar Peters överläpp.
Hans underläpp  tycker jag lite mindre  om.
Men jag säger inte att jag inte Älskar den för det.

 Petrusläpp

Våra läppar kompletterar varandras.
Min lilla överläpp mot hans stora.
Min stora underläpp mot hans... Nja nästan lilla.
Varför kan det inte vara så med allt det andra också?

Spännande

Nu gjorde jag något bus! Ooohiii!

Rara pappa kom förbi med lite mer Panodil zapp. Nu mår jag bättre igen 0.o

Ohayo gozaimasu

Jo i dag är jag hemma serru såatte. No jobb. No money. No Vemdalen. No festival. No Japan.
Får så dåligt samvete när jag är hemma fasten jag är sjuk. För jag vet att de bara är 3/6 original personal i dag. En på varje avdelning och en praktikant. Sen ska det handlas en massa och jag har sångsamlingen med Anette... Well... What to do, what to do. Hoppas att det är en massa barn som är lediga nu när det är sportlov så man slipper komma tillbaka till full styrka.

Finns en del saker att se fram emot.
Lunch med mormor & Sanna på fredag, teater på kvällen med Peter o co.
18 Dagar kvar till 21. Yahoo!
24 Mars åka ner till Amelie i Kristinehamn. (Troligtvis)
Slutet av mars... Början på  April? Vemdalen med en bunt inte så noga utvalda människor.
1 Maj Bloc party. 71 Dagar.
Juni...? Festival.

Ja det finns ju en del ^^,
Japan har jag ingen aning om när det blir riktigt. Beror helt på Elizabeth som ska bo där. Jävla anusbrud.
Kan man få sånt lyx. Plugga i Tokyo ^^ Jag blir gråtfärdig av  glädje (För hennes skull)  och avundsjuka.
Själv ska man kanske till Borås om  1½  år... Bröööhl!
Vet inte riktigt vad jag vill. Känns bara som att jag vill skaffa ihop en massa pengar så jag kan överleva.
Saker jag tänkt på att bli: ¤Designer... Såklart! ¤Volontär... Inte mycket inkomst där inte 0.o ¤Butikschef... Yes! Eller vilken chef som helst skulle funka. Haiiija! ¤Advokat... Till de oskyldiga så klart. ¤Författare... Ingen direkt inkomst där heller. ¤Pilot... Har aldrig flygit ^^ ¤(Inrednings)arkitekt... Inget direkt negativt där inte förutom att det lär vara mycket plugg med matte. ¤Ouppfostrad rik snorunge.
Finns säkert en hel del som jag inte kom på just nu. Men den där listan ser väl okei ut!? Ooh! ¤Tvspelstestare... Man är ju dum om man inte fattar varför. ¤Film/musik/spel kritiker... Oooh yeah!
¤Musik journalist... Ja, ni förstår. Men jag skulle råvägra att intervjua typ Idolpacket eller dessa tattar hiphoppare. Någon måtta måste det ju vara forfan!
Tänk om man kunde vara allt det där!! ¤Tolk... Kunna en jävla massa språk. ¤Mangatecknare/Mangaka...Yoshi!

Yeeah Det ska bli mer stake i mig.  -Vem?? Äh! Ingen förstå.

Äh. Vem fan orkar bry sig om mina pluttiga drömmar förutom jag ^^,
Nu ska jag bli frisk, kolla på serier och tänka gosiga tankar om och till Baby och hoppas på att han känner av mina stötar. Roar to you honey!

Ohayoooo gozaimasu ^^

No more blogg

Mindre blogg mer skrivande   -^,

Aj aj aj

Allting slår tillbaka på en rätt i nyllet.

Jag kan inte hjälpa det

Jag kan inte hjälpa det men ibland så blir det bara så här.

73

Snuhuhuhuuuus

Jag saknar mitt snus så in i helvete. Har varit utan prilla i 18 dagar nu.
Brukar gå in på Kims rum och lukta i hans dosa. Mmmm vad gott det luktar! Jag skulle kunna trycka in hela pucken i truten. Jag förstår inte riktigt vitsen med ett nicotinfritt snus. Ingenting som jag skulle vilja snusa.
Anledningen till att jag slutade snusa var dels pga pengarna. Såklart. Sen så blir inte tänderna så fina. Så jag hoppas nu på fiiina och vita. Hmm... Sen har vi ju en annan viktig punkt. Man kan ju inte riktigt pussas ordentligt med en snus i munnen så... Självklart vill jag pussas och kyssas! I massor!
Oooh! Nu är det titta hon snackar också ^^
"I'm not pooping in that I have my standards" Ha ha ha ha haaa!

Min nya blogg

I de nyankomna bloggarna så skriver de ofta "Välkommen till min nya blogg"
Den gamla då?

Grattis världen i Afrika

Vuxna män!

Ha ha haa 24 sek.

Frisk?

Käns som om att jag börjar bli lite kry. Vet inte om det var Peters mirakelkur ♥ eller det faktum att jag knaprat i mig en massa Panodil zapp. Jag tippar på att båda sakerna bidragit. Ho hoo!
Jaaa det blev aldrig något tecknat. Ho hoo. Så jag undrar om man ska titta på någonting nu i stället.
Sen tänkte jag... Vågar man baka en kladdkaka i dessa sjuka tider? Tänk om kakan blir sjuk. Äh.
Så trött på vissa bloggar där personen i fråga försöker vara ett unikt helgon. Böööh!
Somliga. Försöker hitta dessa smarta och roliga bloggarna men man hamnar bara på dessa modebloggar eller dessa andra där man ser tjugotusen bilder på en person... Den som skriver bloggen... Kan inte stava för fem öre... Inget ämne/tema överhuvudtaget. Tur att jag skriver så jävlars bra!

Kollar på reprisen på ett herrans liv. jag förstår inte hur två personer kan komplettera varandra så jävla bra.
De praktiskt taget har galanta ordföråd och avslutar varandras meningar. Jag minns Grattis världen. Det är nog ett av det roligaste programmen jag varit med om. Jag älskar det avsnittet när de befinner sig i Afrika och Filip ska följa med jägaren ut på jakt efter något djur. Han rycker till och blir rädd om vartannat så man kissar på sig. Nej fan nu måste jag försöka hitta lite klipp.
Ho ho ho ho hooo!

Jag har namnsdag

Namnsdag

Jag har namnsdag! ^^

Sjuhuhuhuhuk

Fortfarande sliten som ett halvt uppätet savanndjur av ett lejon.
Nu avnjuter jag mina köttbulle med rödbetsallad limpmackor. Rödbetsalladen var några (12) dagar gammal
men vem orkar bry sig i mitt tillstånd. Jag är ju redan sjuk.
Tänker slå på något bra tecknat.
Tudilu.

Beroendeframkallande...

...Spel!

Hur roliga som helst
^^,

The O.C... Slut...

Nästa Torsdag visas det absolut sista avsnittet av den underbara serien The O.C.
Hur kommer det att sluta?
I senaste avsnittet så förstörde jordbävningen hela Cohens hus.
Om jag ska spekulera lite så tror jag att de kommer att flytta. Har en lite feeling bara.
Nu kommer det bli en raid gamla O.C. avsnitt kan jag säga ^^
The O.C. R.I.P

oc

Naruto

I dag kollad jag på det senaste Narutoavsnittet och som jag läst på internet så är det slut på fillers nu!
Ståfräs under det hela över 40 min långa av avsnittet.
Alla är så stora!
Äntligen!


Naruto3

  

Kollade på de tre senaste Bleachavsnitten med. Jag är faktiskt sjuk.
Inga fillers där heller längre.
Kan man vara lyckligare?! Nu längtar man ju som ett spjut till nästa Torsdag.
Kan ni förstå.


Panik

Panik. Kan inte andas. Vill bara försvinna.

Jag vill hem

Jag vill hem. Jag vill hem Jag vill hem Jag vill hem. Jag vill hem.
Jag vill ha ett annat hem att åka till.
Jag har inget och ingen.

Sjukare

Jag blir minsann bara sjukare och sjukare desto mer tiden går. Från att vara helt pigg i går till att vara en skata i dag. Sen att man är arg också.
Jag orkar inte diska nu. Fast det finns inte en enda sak att lägga mat på eller att äta maten med.
Kanske ringer Kim och frågar om han kan handla med sig lite snask, chips och läsk på vägen hem.
Känner mig så ynklig. Nu ska jag bara ligga på soffan eller i sängen och kolla på en massa bra ^^
Jag är sjuk!

Nu loggade han in på msn

Fel sida

Vaknade upp på helt fel sida i dag. Vill bara gå och lägga mig igen.
Ont i halsen har jag också. Täppt i näsan.

Är så arg. Då får jag ont i skann.
Så där arg så jag bara vill skrika. Slita av mig håret. Kasta runt alla saker. Rymma. Slåss.
Kom inte nära mig nu.

Morgondagen

Kommer bli kanon att träffa Sandra igen.
På dagen blir det slappt som vanligt. Handla in lite saker på ica för mina enstaka kronor på kontot.
Hi hi hiii vad är det här? Situation Magnusson? Fan vad man släpat efter i television världen.
Förut kunde man allt. Minns när jag bodde ute i Alsike då man levde för tvn:n eftersom det inte fanns mycket annat att göra. Självklart var det bonntv också. Sen hade man en egen antenn där bak som man var tvungen att vrida sjuttioelva varv på varje gång man böt kanal för att få en fiiin bild.
Då kunde man få riktiga utbrott. Men dit jag vill komma till är att då fanns det inte ett endaste program som slank förbi mina hökögon. Fast då var det bara tre kanaler att hålla reda på och jag hade inget liv...
 Vem orkar bry sig om vad som går på tv hela tiden? Man har väl annat för sig. Som nu i helgen. Ska försöka plugga matte och kolla igenom lite till högskoleprovet. Nu har jag ett liv. Så det så.
Ha ha haaa! Fan han är ju sjuk i skann!
Ja jaa... Jag har ett liv. Dagens point.


Sprall

Helt sprallig i kroppen nu när jag lyssnar på låten igen!
Wiiiie! Gull!
I morgon ska jag sooova. Lite iallafall... ^^,

Johanna sällström

R.I.P.

Hittade

Hittade den. Nu ska jag lyssna på den på min Mp3 och jag får inte glömma att lägga in Koop - Come to me.
Töntigt att den är avslutningsmelodi till vädret på 4:an...

Inget smör hemma. Saft till frukost och fisksoppan till lunch... Blir en hungrig dag.

Vaken

Vaknade av en mysig låt på P3. Mika - Grace Kelly.
Ska hitta den.


Roses

Tre rosor. Jag Älskar dig.
Jordgubbsglass format till ett hjärta. Chokladsås. A+P.
Gull.


Fannn...

Självklart ska man glömma sitt Alla ♥-ans dag kort på jobbet som man suttit och pysslat med hela förmiddagen. En riktig dag-pooper.

Kärlek

Naaaw

♥♥♥

77 Dagar

77 Dagar kvar. Dam dam daaaaaaaam.

Jag vill

Jag vill ju vara med Baby på Alla ♥ -ns dag!!

Beppe

Alla minns väl Beppe? Med Hungran, Busan, Kraman, Gäspan & Sigrid!
Färdig. Fäärdig. Fääärdig!

Fredrik & Filip

F&F

God morgon!

Icebear

Man kan hjälpa lite.

Isbjörnfadder

Isbjörn

Vägg tv...?

Vart gömmer man sladden?

Fy

Fy var ordet!
Just nu känner jag mig så lättretlig på precis allt. Så.
Ta inte på mig. Prata inte med mig. Titta inte på mig. Andas inte på mig.
Om du inte heter "MacGyver" förstås.

Lång dag

I morse blev det inget bloggande. Var knas med sidan och så hade jag inte så mycket tid på mig heller om jag ska vara ärlig. Det blev en lång dag i dag. Sista barnet blev kvar fram till 17.25. Ringde pappan som trodde klockan var halv fem vilket den då inte var utan 10-15 över fem. Fick iallafall skjuts hem så jag slapp cykla i mörkret. Tänkte sätta mig framför någon film eller serie men jag vet inte vad jag vill se... Som vanligt. Petrus not home. Måste ta en dusch. I kväll kommer jag att somna så fort jag lägger mig ner i sängen.
Puuust! Är helt tom i skann. Var på mysigt besök hemma hos Jenny och Micke i går. De bor urtjusigt mysigt. Lite lustig trappa bara ^^,  Jag blir så avundsjuk när jag ser hur gulliga de är med varandra hela tiden. Varför kan inte jag få ha det så. Hela tiden. Det finns mycket man vill ha som man inte kan få. Om man inte säger "Kan jag be och få" ^^

Pust suck stön

Jag håller fullständigt med!
God natt.

Shit

Fan det här håller inte! Varför är det sånt jävla hemlighetsmakeri?
Varför kan du inte bara stå för saker. Varför gömma dem? Jag finns här. Prata.
Att sakerna tas bort. Suddas ut. Gör mig bara mer och mer ledsen.

Det är slut

Fan vad folk kommer över varandra fort. En del tar det tydligen bara en vecka för att hitta en ny och andra tar det flera månader för. Undrar hur man skulle känna sig om ens dåvarande partner gick och hittade en ersättare en vecka efter uppbrottet. Jag tror jag skulle känna mig extremt menlös. Jag var ingenting speciellt egentligen. Men om man själv skulle hitta en ny så fort så skulle det vara helt annorlunda. Eller? Det beror ju helt på hur man har gjort slut. Hur man skildes åt. Skulle det vara ett lyckligt slut så skulle det nog vara mer accepterat tror jag än om man skulle skiljas som... Som...  inte vänner.
Om det skulle vara en som ville göra slut och inte den andra så är det ju självklart att man skulle bli ett nervvrak om man såg den man fortfarande älskar med en annan. Urs. Det var så nära att jag blev den där tragiska tjejen som fortfarande trånade efter sitt ex. Medans han levde det ljuva livet igen efter ett rent helvete med mig. Fan vilken klump i magen man får bara utav att tänka på ett slut.
Det är det absolut sista jag vill. Jag trivs så bra med den jag har. ^^
Varför måste det vara så hemskt med avslut? Jo! För att man mister den person som man delat allt med under en viss tid. Alla hemligheter. Allt man sagt i förtroende. Allt den vet om en. Allt det försvinner. Men det försvinner inte för gott. Man minns allt fortfarande. Kommer aldrig glömma. Bara det att man inte delar det med samma person längre. Nu  delar man det inte med någon annan än sig själv.
Nästa gång man träffas så lyser all den där vetskapen igenom. Man vet. Kan inget säga. Måste glömma.
Sakta gör man det. Men det går sakta. Sakta.

Vad jag tappar den röda tråden fort när jag skriver. Hoppar lätt in i något nytt.
Ho hoo! Heter man Alex så.


Böla

Nu vill jag bara böla.


Dröm

Kom på lite utav vad jag drömde i natt. Först drömde jag att några gamla kompisar Petra och Danny flyttade in i Kims rum och när Kim kom hem så fick han flytta ut i vardagsrummet. Men i stället så bosatte han sig under en trappa i huset med en massa galler och grejs. Jag tyckte verkligen inte om att bo med dem för de diskade aldrig eller städade. Åt min mat utan att fråga eller betala. Så då fick en annan flytta in där och då blev det en tjej som var tvungen att öva för sin körsång någonstans. Så vi gick runt i alla förråd som fanns men vi hittade ingenting.
Sen var det något med en massa duschar. Killar och tjejer duschade i olika rum men ändå så stod vi helt blandade. Konstigt.
Vill veta vad Peter drömde. Minns att han nämnde något om sin dröm i morse. Den handlade om mig. ^^

Dåligt trött

Inte alls på allerten i dag. Ont i skann. Ont i halsen. Igen.
Peter är uppe i Kungsberget och åker bräda. I hope he is having fun.
Blir en liten sväng till Jenny i kväll. Få se deras lya.
Fy vad trött och ointressant jag är nu... Ska lägga mig och läsa bok i stället.Detroit rock city

detroit rock city
Skönaste rullen som börjar på 4:an om 5 minuter.
En Kissfilm med skön musik. Söta gossar. Edward Furlong... Mmmm ^^
"Knights in Satans service" ?!

Ny favorit

Mina nya favoritchips är nu Pepparchipsen.
Efter att ha smygit in i Kims rum och nallat pepparchips
i flera månader så har de blivit goda. I början ville jag inte ens känna lukten av dem.

PepparchipsPics of the day

I dag blev det skridskor. Fy fan vad ovant det var. Har inte åkt sen jag gick i 7:an eller 8:an.
Riktigt mysigt var det i solen.

Ko ko
 
     Gos ♥

80 Dagar


Russell Lissack

Russell Lissack

Jag kommer få se denna Russell Lissack om 81 dagar.


Om jag kunde

Om jag kunde slå sönder väggen, strypa människan på andra sidan så skulle jag göra det på en gång!

Lol

"We are travelers from very far away"
"Never have I met anyone from so far away!"

Reklam

Min dag

Min dag

Ungefär min dag i helhet plus en massa småätande.
Så därför kommer här en del töntiga pics.

       

En månad kvar till 21 och 81 dagar kvar till Bloc party.Jag vill veta hur man lägger in videoklipp


Fan vilken tur

Fan vilken tur att jag har humorn i behåll!

I k33l joo

380

I 380 dagar har jag och Peter hållt ihop. Mer ska det bli. Om jag nu inte börjar grubbla och sabba allt igen... Som vanligt. Vad är det med vissas hjärnfunktioner?! En del kan verkligen inte visa känslor och andra visar dem alldeles för mycket. Aldrig är det någon som är nöjd. Aldrig aldrig aldrig.
Om min mamma fortfarande var vid liv så tror jag att jag skulle vara annorlunda. Till en viss del. Jag tror inte jag skulle kräva så mycket uppmärksamhet. Inte behöva så mycket bevis på kärlek. Inte vara så otrygg i mig själv. Om saker inte blir som jag tänkt i mitt huvud så går hela livet åt helvete ungefär och jag kan sitta timmar i tystnad i hopp om att allting bara ska försvinna. Men det gör ju inte det. Saker sitter kvar. Oavsett. Det är som ett stort jävla berg som man står och hackar sönder bit för bit men man lyckas aldrig hugga så man kommer till toppen. Berget växer. Samtidigt som berget växer så hugger man bort en massa. Man skulle egentligen säga att man står still. En del gammalt försvinner. En del nytt träder in. För att kunna släppa en sak som verkligen har sårat en så krävs det att en ännu värre sak kryper in i skann på en och börjar snurra i stället.
Om jag haft mamma. Då hade jag kunnat åla in i hennes armar och hon skulle genast få allting att bli så mycket bättre. Hon skulle få berget att likna ett gruskorn. Den där kramen skulle räcka i flera veckor och inte som nu då en kram räcker i en sekund. Hennes ord skulle fastna i mig. Allt hon sa var sant. Hon tycker jag är vacker. Det fastnar. Inte som nu då allt man får höra inte har någon betydelse. Jag har mig själv. Jag är den som bestämmer hur jag är och ser ut. Orka lita på någon annan. Helt plötsligt så kan den ju bara försvinna. Då försvinner orden, kramarna och tryggheten. Kanske föralltid eller till någon annan. Lika ont i vilket fall.

Riktigt dåligt

Jag sov riktigt dåligt i natt. Vet inte hur många gånger jag vaknade. Vet att jag gick upp halv 2 i natt och gick på toa. Har svårt att somna om efter att man har vaknat till mitt i natten. Nu känner jag mig helt rövknullad.
Väntar på den nya dörren till förrådet. Inga skridskor blir det heller. Ingen sol ju.

Pojke & flicka

Om man orkar läsa ^^

Ica

Blev riktigt... Vet inte vad jag blev... Överrumplad inne på ica i dag. Handlade allt jag skulle. Ställde mig i kön och la upp alla saker. Kassörskan är en gammal granne från när vi bodde i alsike och jag pratade lite smått med henne om hon trivdes bra där nu för det var en del problem med alla husen när vi bodde där. Hon trivdes bra och allting var fixat. Jag betalar, får kvitto och säger tack. När jag står och packar så frågar hon om det bara är jag och Kim som bor ihop nu. Jag blir iskall i magen och varm (röd) i ansiktet och svarar att jag har min pojkvän där med. Hon fortsätter och märker inte att jag inte vill ha de här frågorna av en näst intill okänd person.
-Bor feeling med er fortfarande?
-Nej.
-Bra!
Jag nickar...
-Eller är det inte?!
-Jo...
Jag känner alla blickar på mig. Det var nästan tomt inne i affären så det kändes som att allt jag sa ekade i hela butiken. Alla hörde mig. Alla såg mig. Och alla visste. Alla vet vad som hänt mig och min bror.
Vem är hon att döma? Bra!... ? Hon visste ingenting och hon vet ingenting heller. Hon kan inte komma och säga om någonting är bra för mig och min bror. Fan vad jag bara ville slå in skann på henne. Visst att alla typ vet/visste vad han höll på med. Men om man inte känner personen så ska man bara vara tyst. Om samma sak hänt henne så skulle inte jag vråla sådär inne på ica. Varför är vissa människor så jävla nyfikna på såna saker som inte rör dem alls. Det ska helst vara någonting riktigt elakt och någonting som sårar en annan. Då är det rikigt intressant.
De enda som vet hur allting ligger till är jag och min lillebror. Så det så!


Bloc party

Bloc party

Hem och iväg

Nu är jag hemma... Men ska snart bege mig till närmsta ATG ombud för att hämta ut mina biljetter ^^
Sen tänkte jag handla 1 Mjölk, Tropisk musli, tomat, juice, bröd (Åt upp Peters i morse) och sen kanske ost. Beror på kostnaden... Jaha... Är fortfarande lite småkrasslig och illamående efter fisksoppan i dag. Som tur var så fick vi chokladpudding till efterrätt som gjorde att smaken försvann. Brrr! Måste komma på en ursäkt till nästa torsdag. JAG VILL INTE HA FISKSOPPA.
 I morgon ska jag åka skridskor om det är sol uppe. Tänkte åka ganska så tidigt. Mysigt med morgonsolen och den bitande kylan som gör att man får äpplen på kinderna. Man blir fräsch helt enkelt. Hoppas bara att det är någon annan ute på isen för jag vågar ju inte åka runt där helt själv... Tänk om jag åker ner i ett sånt där pimpelhål 0.o Nej. Men det är faktiskt läskigt att vara ute själv på en fryst sjö. Isen smällter och låter... Kanske åker på lördag... Med Peter i stället... Säkrare.

Mina biljetter kanske försvinner om jag inte skyndar mig!


Ballestake

Krasslig

Ont i halsen och täppt i näsan. Ingn mjölk så man kan dricka te. Får dricka det på jobbet.
Drog mig 2o min i sängen. Ingen höjdare att gå upp i dag. Bara att sporra sig med att det är sista dagen på veckan som jag jobbar. Hoppas det blir soligt som igår.
Hämtar ut biljetterna till Bloc party i dag med. Ljuvligt. Ne... Blir bara bajs...

Hoppas renarna klarar vintern.

Pratdag

Jag tror att man behöver en pratdag. Då man pratade med varandra i minst en timme om precis allt. Man skulle få ur sig sin aggression. Om man nu har någon? Man skulle få säga saker som man kanske inte bara vill ta upp på en vanlig vardag. Man kan ju göra den här pratdagen hur mysig och bra som helst. Middag. Tända ljus. Gos i sängen. Film. Promenad. Bad. Du ser. Det här ska jag framföra till alla jag känner.
Internationella pratdagen får vara efter internationella kvinnodagen som är den 8:e Mars. Så då får pratdagens dag vara på min födelsedag. 9:e Mars.
Då ska man ha pratat ur sig allt man har att säga så att man kan vara tyst på den dagen. Inga bekymmer.
Jag är ju så jävla.... Född igår?! Hur stor är chansen att man säger allt? Hur stor är chansen att allt är bra bara man pratar om allt? Hur stor är chansen att man vill vara tyst? Hur stor är chansen att man alltid har någonting att säga? Hur stor är chansen att den andre vill lyssna?
Ne... Jag ska vara tyst.

Slummer och siffran 83

Så fruktansvärt trött i dag. Vaknade en timme för tidigt. Jobbat i 8 timmar utan att få frisk luft på hela den tiden, fick skala potatis och morötter i stället. Hamnade på soffan så fort jag kom hem. Sen mat och efter maten är man ju körd. Ingen idé att försöka göra någonting ansträngande eftersom allt bara skulle bli halvdant.
I morgon blir det sista dagen på veckan som jag jobbar... Som vanligt. Fick reda på att jag får jobba fram till den sista Juni i dag. Fy fan vad skönt säger jag bara. Nu behöver jag inte vara nervös över när nästa jobb kommer rulla in... Det får jag göra i Juli.

Fan. Jag har ingen bra bok att slå ner min näsa i heller. Läser för fort.
Kanske ska hitta någon bok på cdon.com eller göra ett besök hos Sandra igen. Låna Mossvikenfruar.

När jag går till och från jobbet och Bloc party strömmar ur hörlurarna så bultar mitt hjärta så hårt och jag blir megaglad. Jag ska ju se dem!! Snart. Om 83 dagar! ^^


Kallt

Kallt

Kolla in det vita håret.
 -17 när jag knallar min 2222 stegs långa väg till jobbet 0.o


Inbrott

Väcktes av att telefonen ringde vid 6.30 i morse. Det var pappa som berättade att det varit inbrott i förråden i källaren i vårt hus och att allting var borta. Blir pigg på en gång och knatar ner till förråden med Peter. Ett av förråden var låset uppknipsat på och vårat hade de knipsat bort en bit galler ifrån och tagit Peters vikter... Vet inte vad mer som låg just där... Men i det förråd där låset var borta på verkade det inte som att något försvunnit ifrån utan bara kommit in fler saker... Man blir fan rädd. Vad fan är det här för jävla ställe??

Nej, borsta gaddarna!

84

84 Dagar kvar!


Sånt här man egentligen vill skriva om men inte vågar...

Pooop

Hokus & Pokus

Bloggen

Godis
Jag har nu donat i hela den satans bloggen ett tag nu och är så gott som nöjd. Är en del småsaker som jag tänkte fixa senare eller i morgon för nu orkar jag icke. Den dansande Steve kommer bara att showa ett litet tag nu under premiären av min nydesignade blogg. Passa på!
 Nu ska jag nog kolla på Grey's eller Bleach... Beror på om man vill gråta eller få ståfräs över hela kroppen!

I love you

I love you

Dröm

I natt så drömde jag en massa olika drömmar fast alla gick liksom ihop i varandra. Det jag minns är att jag jobbade på förskolan och så var klockan 16.00 och det var ingen där, då blev jag glad för då fick jag ju stänga tidigt. Men precis när jag har städat och släckt allt så kommer alla barnen tillbaka med personalen och allting blir superstressigt. Får dra ner allt igen och tända.

Sen var det på någon festvåning där Peter satt och spelade poker runt ett bord och runtomkring så var det en massa folk från mina gammla klasser i låg & mellanstadiet som gick runt och hade kul. Jag satt bredvid Peter vid bordet men jag satt snett för jag höll på med min bautastora rosa dildo under tröjan. Pang! Så tändes alla lampor runt bordet och de trodde att han fuskade med hjälp av mig eftersom jag såg så hemlighetsfull ut och satt och pillade under en tröja i knät. Så jag puttade in snorren i byxbenet och satte fast den i strumpan. Ingen hittade den.

Sen var det så att jag skulle dö. Jag visste vilket datum så jag gick runt och kollade på olika rum som man kunde få sova i det datumet, sen var det någon som kom och tände på rummet när man sov. Så att  man säkert dog. Jag låg bara och tänkte. Jag kommer aldrig somna. Bli levande bränd.

Sen att jag skulle börja skolan så jag kunde bara jobba måndagar och tisdagar.

Man kan fan må skitdåligt en hel dag om man drömt någonting hemskt. Det påverkar en hela dagen. Nu var inte det här allt. Minns att jag skulle hämta en tavla på Julie Coopers skrivbord på hennes älskare innan hennes man fick se. Sen när jag gick i skolan så var jag en av de coolaste på hela skolan.
Men man orkar ju inte skriva allt.

Världens bästa

Världens bästa Karlsson

Karlsson! Karlsson! Världens bästa Karlsson!
Karlsson! Karlsson! Oj, här kommer Karlsson!
Karlsson! Karlsson! Ingen, faktisk ingen
annan Karlsson gillar jag så bra som mej.

Karlsson! Karlsson! Världens bästa Karlsson!
vackra, snälla, lagom tjocka Karlsson,
genomkloka, underbara Karlsson!
Undra på att alla alla gillar mig.

Det händer ju förstås ibland
att nån blir arg på mig
och ställer till ett himla liv,
när jag förstört nån grej.
Men vad är det att bråka om,
det är en värdslig sak!
Och gissa vem som kommer här
och har en motor bak

Det är Karlsson det, hurra, hurra, hurra
det är Karlsson det, hurra, hurra, hurra
det är Karlsson det, hurra, hurra, hurra för mig.

Karlsson! Karlsson! Hej här kommer Karlsson!
Maka på er för nu kommer Karlsson,
ja här kommer världens bästa Karlsson,
nu ska alla hurra hurra högt för mig.


85

85 dagar kvar!


Snuset

Jag tror helt klart att det är snusert som gjort mig sjuk!
Jag har inte snusat = Sjuk. Svårt sjuk!

Drygt

Dryga bloggjävel! Kan det inte bara stå att här ändrar du färg där, där och där. Om du vill göra så så gör du det där. Nej nu ska jag äta. Snart klar med "En komikers uppväxt".
Grym.

Smådona

Nu när jag är sjuk ska jag göra om lite i bloggen. Hitta lite barnsagor att bränna ut.
Titta lite på matten. Om jag nu fattar 0.o
Sen har jag bokat biljetter till Bloc party. Fanns dock inga ståplatser. Men så länge jag får höra dem så är jag nöjd. Får spana lite på blocket och tradera innan torsdag och se om någon har ståbiljetter till rimligt pris.
Oooh! Fan vad kul! Jag längtar! ^^,

Sjukling

Fy fan för att vara sjuk. Sitta helt ensam och inte göra någonting alls utan bara må dåligt.
Ser ut som att det kommer bli ett mysigt väder i dag.

Jag tänkte på... I början av ett förhållande eller kanske inte i förhållandet utan i början när man träffas lite smått sådär så visar man mer än gärna vem man är. Man tycker att man är så jävla het eftersom personen i fråga vill vara med en och självförtroendet åker i topp. Man vill visa vem man är. Man är stolt. Man vill inte vara någon annan för då får det vara.
Många månader in i förhållandet så vill man vara någon ny. Man vill inte vara sitt gammla tråkiga vanliga jag.
Man vill bli upptäckt igen. Man vill bli lika intressant som man var i början. Varför ska man bli som en använd disktrasa? Man vill ju inte bli ointressant. Man försöker och försöker att komma med nya saker och allt vad det är. Men det blir ju inte alls lika uppskattat som förut. Man kanske bara lägger ner för mycket tankar på just det här. Det kanske bara är jag som hänger upp mig på det här. Jag menar, det är ju ingen som tvingar mig. Ingen som sagt till mig att jag är tråkig. Men om man själv blir trött på sig själv så tror man väl automatiskt att andra också ska bli det. Jag är nöjd med mig själv. Kanske inte vissa dagar men oftast. Ombyte förnöjer. Eller vad säger man?!

Jag ska se!!

Äntligen kommer de till Sverige!
1 Maj gäller det!

♥♥♥

Snyggo?

Så fruktansvärt less på allt som har med sex, naket, kropp, bröst, penis och stjärtar...
Och en hel jävla drös mer. Kan man inte få bli lämnad i fred?
Jag vill inte bli jämförd med div. Snyggokändisar. Jag vill kunna skratta åt alla de där med tillgjorda läppar, åtstramande ansikten, retucherade kroppar och förstorade tuttar.
Men det går ju för fan inte! Det enda jag lyckas höra är "Hur snygg han/hon är. Åh vad jag vill se ut som hon/han."  Varför kan man aldrig vara nöjd? Varför finns det ingen människa som lyckas få en att åtminstonde tro att man är perfekt. Tänk att få höra det.
"Du är perfekt från top till tå och jag vill att du är precis som du är"
Men visst är det lätt sagt. Man måste ju mena det också annars blir det bara en motsatt effekt.
Somliga kan se en snygg person på tv, på stan, i en tidning och lätt som tusan googla fram den personen, just för att den var så snygg. Den här personen. Jag däremot.
Jag har ta mig fan aldrig riktigt sett en snygg person... Aldrig en sån där så man bara "Gaaaaah!" Möjligtvis när jag såg Peter de första gångerna. Eller ja! Han är ju snygg nu med! Ho hoo!
Man kanske bara är extremt petig vilket också säger emot en själv i den här jävla snyggofrågan...
Nog om det här. Det har snurrat runt i min hjärna tillräckligt länge så nu ska jag lägga mig i soffan och läsa bok.

Kyssalong


Jag vill inte

Jag vill verkligen inte ha den lilla människan med.
Det här skulle vara min och Peters så kallade resa så ska det bara komma in folk och domdera.
Jag åker hellre själv med min kudde som kommer att ha två uppgifter: Skydda skann på natten och skydda rumpan om dagen.
Blir så lätt irriterad på allt nu. Men snart är den tiden förbi. Veckan är över. Snusfri i 5 dagar så snart borde giftet vandrat ut ur min kropp. Tyvär håller jag på att bli sjuk. Halsen gör bara mer och mer ont fast det ska vara tvärtom. Det ska göra ont på morgonen och försvinna framåt dagen/kvällen.
Men på mig är det mycket som är bak-och-fram och ut-och-in så vad hade jag förväntat mig.
Åååh! Det är så jävla synd om mig ibland!
Linas kvällsbok

En dag ur Linas kvällsbok del II som jag fann väldigt väldigt roande.
Låg och grymtade i sängen så tårarna sprutade och var nära att väcka Baby.


23 September

Var inne på Bramheds pizzeria idag, med Nasra och Hanna. Det är en sån där pizzeria där de har allt. Kebab, pizza, hamburgare, wok, husmanskost och om man bad dem skulle de säkert joxa fram en bröllopstårta också. Och allt smakar gammalt fett.
Medan vi satt där kom det in några fulla raggare. De skulle beställa nåt och den stackars pizzabagaren fattade inte riktigt vad det var de ville ha. Raggaren blev rödare och rödare i  ansiktet och jag såg att han började bli sugen på att slåss. Till slut vrålade raggare på bred hälsingländska:
"Om du inte slutar jiddra med mig så slår jag ihjäl dig med köttrondellen!"
Köttrondellen. Raggaren pratade om den där snurran med kebabkött på.
Köttrondell. Pizzabagaren fattade beställningen, raggaren blev nöjd och köttrondellen fick sitta kvar på sin plats. Så här är det i Bramhed. Folk är antingen bönder eller så är de bara intresserade av bilar. Köttrondell. Inte konstigt att jag längtar hem.
Hur kommer man hem till Rödköping?
Jo, först kör du 45 mil och sedan, efter köttrondellen, svänger du vänster så är du framme.
Jag längtar hem.Varje gång man läser ordet köttrondell så bara bubblar det i magen. Man kan inte hålla sig.
Man tänker på hennes min. Köttrondell.
Uj uj uj! Nej nu ska jag lägga mig ner och kurera mig så att jag blir frisk tills i morgon. Kan ju inte vara sjuk när jag måste jobba!

Ledsen

När JAG blir ledsen

Så blir det nästan alltid minst två saker jag gråter över och då blir allting hela tiden värre.
 För mitt i allt gråtande så vet jag att jag inte har min kära mamma kvar
som kan ta mig i en bamsekram och göra mig hel igen.
Jag vill bara springa iväg och andas, för när man gråter hinner man aldrig med att andas.
Ibland är det bara så jävla skönt att få gråta ur sig alla dessa tårar. Man ska inte behöva ha en anledning till att få gråta. Ibland vet man inte alls varför man gråter. Vissa gånger vet man lite grann och andra gånger så vet man precis... Man kan ju inte alltid veta allting.
Alla blir liksom ledsna på olika sätt. Vissa blir tysta som mig, vissa blir arga, vissa skriker, vissa börjar gråta på stört, vissa blir aggressiva, vissa skrattar.
Ingen är den andra lik och man kan ju inte hjälpa hur man reagerar på ledsamma saker.
Jag kommer ihåg att jag undrade hur man skulle reagera om någon nära dog. Jag kom aldrig fram till ett svar men det behövdes ju inte eftersom jag nu vet hur jag reagerar.
Jag skriker.
Jag blir stum.
 


Buääääää

Jag tänker inte visa mig utomhus på hela helgen. Buäää
Jag tänker spika igen min dörr och under den
tänker jag ha ett lååångt sugrör som går till färdigblandad saft i kylskåpet.  Buäää
Då överlever jag. Buäää
Om jag nu vill det... Annars lägger jag sugröret i surströmming för då vill jag inte ens peta på det. Buäää
Får se hur jag gör. Buäää


Gurgel

Åt helvete i vilket fall.


Ful

Känner mig så förbannat jävla ful i dag!
Ingenting som gör mig glad... Ska ställa mig och diska... Klart fula Alex ska ställa sig och diska hon kan ju inte gå ut och se ut sådär.
Skithelvete!
Allt beror på den här åt helvete veckan. Sjuk. Trött och ja...

Ska ta mig någonting att äta.


Ja Jenny! Jag vill äta cheese ballz med dig!


God morgon

God morgon Älskling!
Nu ligger jag och sover. Lipar.
Hoppas du sov gott och har en underbar dag.

I loooove you. I wanna kiiiiss you...
Eller tvärtom 0.o

God natt

Vårblom

Molntuss

Bild på min lilla (Stora!) molntuss kommer att dyka upp då alltihopa är på plats...
Dvs. Då jag får lön och får råd ^^


Peter 25... Forts.

Jag o Peter


Kan man se mer tillgjord ut  0.o
Peter söt som vanligt  ^^

Jag jag jag

Tar hand om mig själv i stället. Har läst ut del ett av Linas kvällsbok och ska nu börja på del två.
Tog lite knäckglass med 23 liter chokladsås till emellan. Lite smått beroendeframkallande...
Gott det skulle vara med cheese ballz ^^
Mycket som skapar beroende i den här världen... Som tur var har jag inget... Bara ibland...
Sånt har man ju överseende med. En periodare kan man säga... Men med olika saker varje gång.


Ja

Ja jag är hemma... Jag är sjuk... Ont i halsen. Ont i skann.
Håller på att få feber... Känns det som iallafall, varm och kall om vartannat.
Nu ska jag krypa ner i soffan eller sängen och läsa klart den där satans boken så jag hinner innan bion ^^
Som tur var är den så fruktansvärt bra och lättläst så det går nog fort.
Om jag nu kan läsa pga skann... Kan jag sitta vid datorn och skriva så...
Vill att Raringen ska komma hem så att han kan pyssla om mig.

Vill inte bli sjuk till helgen...

Härligt

Jag Amelie Hanna

Det här är en bild från en av de bästa kvällar jag varit med om. (20 Januari)
Jag, Amelie och Hanna.
Åt god lasagne hemma hos Hanna och pratade en massa.
Blev sedan utgång med en massa dans.
Härligt!
Tjejer kan ♥

  

Stackars svanar

Så får man höra om en jävla äckelkärring som haft 12 svanar hemma i sin lägenhet... Hon säger att hon tagit hand om de för att de var skadade, men tyvär så har hon vanvårdat dem så att de var tvungna att avliva några.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Osäker

Jag hatar när man får de där tankarna som gör att man bara vill ligga och gråta.
Man blir ett slakt, deprimerande jävla pucko. Jag önskar att jag hade en hjärna som fungerade så att den bara tog in allt som var bra och om det var någonting som var dåligt så skulle hjärnan snappa upp det fort som fan för att sen spotta ut det fort som fan. Man skulle då veta om den dåliga saken men den ligger inte kvar där och plågar en varje dag, timme, minut... Sekund.
Fan jag behöver topps... Kliar så in i helvete i mitt öra!
...
Och tro inte fan... Köpte en pocketbok förra veckan Linas kvällsbok heter den... Sen kommer jag hem slår på tv:n och då ska den komma ut på bio... I morgon... Jag får läsa igenom boken fort som satan.

Nej i dag mår jag inte bra... Nere... Som vanligt... Men vem orkar bry sig vid det här laget.
Vill bara krypa ner i sängen igen och gråta.


God satansjävlaskithelvetesmongodjävulsparasitoffer morgon

Hela tiden urs...

Jag har en tendes att ofta drömma om otrohet oftast att det är Peter som gör bort sig men också jag ibland.
Att vakna upp ur en sån dröm är fruktansvärt. Man vet att det inte har hänt men ändå har man den där klumpen i magen... Den gör ont liksom och det spelar ingen roll att det var en dröm eller inte... För det gör ju ont i magen ändå. Den smärtan vill jag inte känna i verkligheten.