Tralala lilla molntuss

Tralala lilla molntuss, kom hit ska du få en puss

Ha-ha nu har jag gjort det igen
jag har varit dum mot mig själv
jag är så bra på sånt, eller hur?

tralala lilla molntuss... tralala lilla molntuss
kom hit skall du få en puss

Dom kan klaga om dom vill
jag har slutat bry mig om sånt
jag är glad att jag finns till
det breddar upp min horisont

tralala lilla molntuss... tralala lilla molntuss
kom hit skall du få en puss

Alla utom jag vet hur det skall gå
hjäääääälp

Det drar i dörrar och handtag
trycker upp varenda jag ser
jag rycker ut
jag ger mig av på klassiskt manér

tralala lilla molntuss... tralala lilla molntuss
kom hit skall du få en puss
Tjejer, sluta ställa dumma frågor

Det här är en kolumn från Metro som jag fastnade för och som sitter på toaletten som en liten "reminder" på att man kan vara allt bra knäpp ibland. Skriven av Petra Axlund.


Tjejer, sluta ställa dumma frågor

Att tjejer är tänkande, smarta, intelligenta varelser råder det inga tvivel om. Men ibland undrar man. Hur kommer det sig att tjejer tvångsmässigt ställer frågor som de inte ens vill veta svaret på? Frågor i stil med hur var din förra flickvän? Var du kär? Varför tog det slut? Hur såg hon ut? Var hon snyggare än jag? Varför ställer vi tjejer dessa frågor? Är vi väldigt intresserade av relationshistoria, tror vi att vi kan lära oss något av det eller tycker vi bara om att plåga oss själva? För vi vet och han vet att det inte går att svara på sådana frågor. Det finns nämligen inga rätta svar. Vad han än säger så är det fel. Säger han att du är den enda som han verkligen älskat så säger han ju indirekt att han ljugit för sin förra tjej och vad säger då att han inte gör det för dig? Och berättar han om hur fantastisk hon var blir vi självklart ohälsosamt svartsjuka och misstanken att han egentligen inte kommit över henne och att ingen kan ta hennes plats i hans hjärta börjar gro. Så fort en kille får någon av ovanstående frågor vet han att det är kört, plötsligt befinner han sig på minerad mark och minsta fel-steg kan innebära en katastrof. Eller åtminstone en natt eller två på soffan. En annan klassiker är frågan ”hur många tjejer har du haft före mig?”. Vad ska han svara på det? För vi tjejer vill ju egentligen inte veta. Och hur svarar man på en fråga som inte bör besvaras? Är siffran för hög vet vi ju att han är en opålitlig Casanova som drar över tjejer i parti och minut utan några som helst känslor inblandade. Är siffran för låg är det antingen något fel på honom eller så är han bara en stor lögnare. Och vill han inte svara beror det såklart på att han har någonting att dölja.

Samma sak gäller när en kille får frågan om han tycker att flickvännen ser tjock ut i den där klänningen. Råkar han andas in en gång innan svaret kommer betyder det att han behövde betänketid och förmodligen tycker att du är fet. Svarar han för snabbt gäller samma sak. Svaret är inövat och han säger bara att du ser bra ut för att det är det du vill höra. Om frågan ”älskar du mig” dyker upp skulle man kunna tro att ordet ja är ett säkert och riskfritt svar. Men icke. Även det kan vändas mot mannen i fråga. Motfrågan ”men varför säger du aldrig det då?” kommer som en blixt från en klar himmel. Stammande svarar han att han just gjorde det men får i gengäld höra att det sa han ju bara för att hon frågade och då räknas det inte. Så frågan jag ställer mig är: Sedan när blev ord viktigare än handling?

Jag har haft ett par längre förhållanden och ett gäng kortare. Och aldrig, aldrig, aldrig har det hänt att jag fått frågor om mina tidigare förhållanden. Eller om jag tycker att han ser tjock ut i den där kavajen. Eller om den där killen som just gick förbi är snyggare än han. Killar vet bättre än så. De vet att det inte är någon bra idé att ställa en fråga om man inte vill höra svaret och de vet att om de är tjocka så gör en kavaj varken till eller ifrån. Så tjejer, sluta använda frågor som ett sätt att ”sätta dit” era män. Frågor ska ställas om man verkligen undrar över svaret och inte som en täckmantel för bekräftelsebehov.

Finns mycket annat bra att läsa av henne!

Det märks så tydligt

Ju mer dåligt man mår och klottrar skit i bloggen, ju mer läsare får man. Folk tycker tydligen om att läsa om andras smärta, besvikelser, krossade drömmar och ensamma nätter. Inget fel i det, jag vet själv hur man blir. Man vill läsa om någon som har det lika jävligt som en själv. Och hoppas kanske lite på att den har det värre. Man vill inte vara den enda misslyckade personen. Fast och andra sidan behöver man inte skriva om precis allt som händer och allt man känner i bloggen. Men det känns för mig att bloggen är en plats att skriva av sig allt sådant, visst kan man göra det i en dagbok under kudden men det blir inte det samma som att kunna skriva i bloggen. Här skriver man om så mycket annat också. Man lägger upp bilder och kan dela med sig av en massa saker till andra. Vissa kanske uppskattar olika saker mer eller  mindre men man kan ju inte tillfredställa andra hela tiden och det är absolut inget tvång att läsa en annans blogg.
Så länge man mår bra själv så är det bara att köra!

Vem kan låta bli?

Just det. Vem kan låta bli att tycka om min fina blogg?! Nu menar jag inte innehållet utan hur den ser ut! Oj oj oj så fin den blev, nu ska det bara till att bilden på mig ska matcha.
Soon!

Fanart

Fanart är allt bra ljuvligt, det finns det andra saker som är också, som att dra ut ett hårstrå
ur näsan som säkert suttit där i flera dagar och rotat sig fast.
Men nu var det fanart. Att vissa använder sin talang till att göra vissa glada är fantastiskt!
Hittade de här två fantastiska bilderna på Hatake Kakashi & Umuino Iruka i Naruto

Eftersom Elizabeth var dum nog att introducera mig i Slasher träsket
lär jag vara fast där ett tag till framöver.

      

Men det var inte bara det jag fann.
Hittade även en förbluffande mysig bild av Jack Sparrow.
Det går inte att slita ögonen från den.Hey ho

Bara för att fylla ut med något

Vet du varför man inte ska fråga en groda om giftermål?? Inte?? Läs och lär av denna sedelärande historia. En man med en 50 cm lång penis gick till sin doktor för att beklaga sig över sin käraste ägodel. "Doktorn" frågade han i ren frustration "kan du hjälpa mig på nåt sätt?" Doktorn svarade: "I medicinsk väg finns det inget jag kan göra. Men jag vet en häxa som kanske kan hjälpa dig." Så doktorn förklarar vägen till häxan för honom. Mannen kommer till häxan och upprepar hans historia. "Min penis är 50 cm lång och jag behöver hjälp. Kan du hjälpa mig på nåt sätt? Du är mitt enda hopp." Häxan stirrar häpnad, kliar sig i huvudet för att sedan säga: "Jag tror att jag kan hjälpa dig med ditt problem. Gör så här: Gå djupt in i skogen. Där kommer du hitta en damm. I denna dammen kommer du att hitta en groda som sitter på en stock. Den grodan är magisk. Sen säger du till grodan "Vill du gifta dig med mig?" När grodan säger "NEJ" så kommer ditt problem vara 10 cm kortare." Mannens ansikte sken upp och han rusade in i skogen. Han sa till grodan när han kom fram: "Vill du gifta dig med mig?" Grodan tittade på honom förvånat och svarade: "NEJ". Mannen tittade ner och plötsligt var hans penis 10 cm kortare. "Wow" skrek han högt, "det här är ju toppen!" Men den var fortfarande för lång, så han bestämde att fråga grodan en gång till. "Groda, vill du gifta dig med mig?" ropade mannen. Grodan himlade med ögonen och ropade tillbaka: "NEJ" Mannen kände ett ryck i hans penis, och han tittade ner och då var den ytterligare 10 cm kortare. Mannen skrattade: "Det här är fantastiskt!" Han tittade ner på sin 30 cm långa penis och tänkte. 30 cm är ju fortfarande ett monster, lite kortare skulle vara perfekt. Flinande, tittade mannen ut över dammen och skrek ut: "Groda, vill du gifta dig med mig?" Grodan tittade på mannen och skakade sitt huvud: "Hur många gånger måste jag säga till dig? NEJ, NEJ, NEJ!!"


Sjukling

Nu sitter jag här och har äntligen fångats av bacillerna som härjat runt mig ett tag nu.
Orkar inte mycket så det blir lite tomt i bloggen tills jag orkar kontakta hjärnan igen.

Första dagen

Första dagen jag inte skrivit något på var igår.

Gårdagen

Såg då Nina Rochelle. Var då inte alls som jag tänkt mig. Men nu har jag äntligen fått höra dem! Två tummar upp! Sytt klart Leia klänningen i dag, armarna vart dock liiite för tajta och pallade inte sprätta i det tyget så det får vara som det är, faktiskt nöjd med den.
Leia?
Jag kom att tänka på en sak som jag kom på häromdan då jag
stod och väntade på tåget. Jag sitter under taket och väntar på en bänk,
Då kommer en kvinna och eftersom det regnar så har hon paraply. Hon ställer sig vid bänken jag sitter på under taket... Fortfarande paraplyet uppfällt fast det inte regnar... Under taket.
Det krävs så lite för att man ska se dum ut. Man måste tänka på vad man gör konstant för annars gör man bort sig. Kanske inte på just detta vis utan på alla plan. Det gäller att vara skarp i sinnet och tänka på vad man bubblar ur sig eller gör. Annars ser man dum ut. Och det vill man ju inte göra!!?

Niels Jensen

Just det! Niels Jensen kommer till kafe 44 i dag också!!
Vem kan glömma hans roll i G som i gemenskap, Jeppe, skåningen på synthen.
Visst var det före min tid men om man hade en mamma som var besatt av 80-talet så var den svår att missa och glad är jag för det. Vem vill inte se en ung Uggla spela bög eller den söte "Abbe" i Madicken som hunk i ett band som heter Barn.

  Uggla flörtar med Alexander
   G - Som i gemenskap
             "En film om kärlek, hasch, rock'n'roll"3000 meter under marken, lever vi så har vi tur

Vill inte

Vill inte bli sjuk!
Efter att ha suttit med en sjukligt sjuk jenta ett par timmar nu så börjar jag sakta känna febern ta fart och sitter för tillfället med tempen i armhålan, den visar 36.9 efter 2 min! Och det bara stiger må jag säga.
Börjar låta lite nasal också, vilket inte tyder på något gott. Har en massa att göra i flera dagar nu så det får inte hända nu. Nina Rochelle ska ses i morgon på kafe 44 och det bör inte missas eftersom de står på måste "måste-ses-listan".
Var i Uppsala och trallade med Elizabeth i dag och inhandlade tyget till min Prinsessan Leia klänning så nu fattas bara kanelbullarna som jag ska baka. Inte! Men Elizabeth hade en massa planer som hon gärna ville dela med sig. Hon hade beställt en Sasuke dress och ska köpa en Naruto dress med och då ska vi ut i det vilda och fota en massa! Yeeeeah! Ha haa kan tänka mig oss framför mig springa runt med dräkterna och folk bara glor men det kommer bara bli kul. Lätt att man är Sasuke. Grrrrr!
På vägen hem fick jag en glad nyhet om flytten, det gick! Nu ska vi byta lägenhet och hoppas att det kommer gå så fort som möjligt annars blir det flytt runt jul och nyår och det vill man ju helst inte. Då vill man ha det mysigt och inte ha en massa kartonger överallt. Jag ser dock inte fram emot flyttstädningen men det måste göras... Yes, tempen stannade på 37.0, ingen feber där inte.
Nu är jag helt tom på förnuft så det får bli kojan.
Tjingeling rymdling! (Vad tittade jag, Sandra och Janet på?!)


La la la laaaa la la lalaaa

Jag ska flytta

Ho ho! Allihopa jag ska flytta!! Ho ho!
Inte långt men jag ska flytta!

En öde ö

I dag hittade jag inte det jag skulle behöva finna, tyvär. Letade efter tångruska, trådalger och sediment, sediment fanns det ju men eftersom inget annat fanns var det ingen ide.
Men inget funnet på den lilla ön.

Nu däckar jag

Nu tänker jag stupa ner i min säng. Har inte fått sömnen jag behöver.
Får nöja mig med Bruno och 10 kilo kattfläsk som sällskap i natt.

Nam nam nam


De flesta människor har ingenting emot det här


most people     loveKärlek

Sova, sova och sova

När man ska sova så kan man inte.
När man inte ska sova så kan man.
Då sover man allt för mycket istället.
Det blir som en ond cirkel.
Den är svår att ta sig ur.
Men lätt att falla in i.

Sjukt bra låt

Här har ni en sjukt bra låt!

Saun Williams - List of demands

I want my money back. I'm down here drowning in your fat. You got me on my knees praying for everything you lack. I ain't afraid of you. I'm just a victim of your fears. You cower in your tower praying that I'll disappear, I got another plan, one that requires me to stand. On the stage or in the street, don't need no microphone or beat. And when you hear this song, if you ain't dead then sing along. Bang and strum to these here drums til you get where you belong.

I got a list of demands written on the palm of my hands. I ball my fist and you're gonna know where I stand. We're living hand to mouth! You wanna be somebody? See somebody? Try and free somebody? I gotta list of demands written on the palm of my hands. I ball my fist and you're gonna know where I stand. We're living hand to mouth! Hand to mouth!

I wrote a song for you today while I was sitting in my room. I jumped up on my bed today and played it on a broom. I didn't think that it would be a song that you would hear, but when I played it in my head, I made you reappear. I wrote a video for it and I acted out each part. Then I took your picture out and taped it to my heart. I've taped you to my heart dear girl, I've taped you to my heart and if you pull away from me you'll tear my life apart..

I got a list of demands written on the palm of my hands. I ball my fist and you're gonna know where I stand. We're living hand to mouth! You wanna be somebody? See somebody? Try and free somebody? I gotta list of demands written on the palm of my hands. I ball my fist and you're gonna know where I stand. We're living hand to mouth! Hand to mouth!

Ecstacy, suffering, Echinacea, bufferin. We aim to remember what we choose to forget. God's just a baby and her diaper is wet.
Call the police! I'm strapped to the teeth and liable to disregard your every belief. Call on the law! I'm fixin' to draw a line between what is and seems and call up a brawl. Call'em up now! 'cause it's about to go pow! I'm standing on the threshold of the ups and the downs. Call up a truce! 'cause I'm about to bust loose. Protect ya neck,'cause, son, I'm breaking out of my noose.

I got a list of demands written on the palm of my hands. I ball my fist and you're gonna know where I stand. We're living hand to mouth! You wanna be somebody? See somebody? Try and free somebody? I gotta list of demands written on the palm of my hands. I ball my fist and you're gonna know where I stand. We're living hand to mouth! Hand to mouth!


Listan

Nu ska jag göra min lista på de artister jag sett

Iron maiden
Marilyn Manson

Arvikafestivalen 2003

HIM
Mando diao
The sounds
Melody club
Håkan Hellström
Björk

Hultsfredsfestivalen 2006

The sounds (igen)
HIM (igen)
I'm from Barcelona
Within temptation
In flames
Bullet for my valentine (Hörde)
THE STROKES
The cardigans
Phoenix
Backyard babies
Henrik Berggren
Editors
Skörda

Where the action is 2006

THE HIVES
Backyard babies (igen)
The hellacopters
Millencolin

(På torsdag blir det Nina Rochelle!)Tatuerad och hyperaktiv

Nu är den klar, den sitter fint på handleden. Är så nöjd och det gjorde inte alls så ont som jag hade föreställt mig som tur var. Nu hoppas jag att den läker på fint!Jag är lite ledsen för att alla mina tappra försök i somras om att få en blomstrande balkong inte blev som jag önskat... Solrosorna har slagit ut ytterst lite men alldeles för sent. Den enda tomaten som kom på mina 2 plantor vart inte äns röd. Mina svartögon blommade för inte alls länge sen och det kom 3 blommor på hela den långa kringlande rankan. Men chiliplantan vart riktigt tjusig men har nu börjat få gula blad... Men nästa sommar ska jag banne mig skaffa gröna fingrar så att det blir som jag tänkt.

     

Musikbyrån


Oj oj oj! The strokes och The Hives efter varandra, hur bra som helst ju!

Nu kom jag på att jag inte vet riktigt hur många artister jag sett... Hmm ska kanske skriva en lista så att jag har lite koll iallafall. Man kan ju inte glömma dessa viktiga upplevelser!

Till gårdagens avsnitt av Bleach måste jag bara säga hurra! En Bounto borta nu! Yes!
Ska kolla in Naruto 206 nu och se vad det är för dravel!

I dag har det sannerligen varit en superbra dag! Kapow!

Nu är det fredag

I dag är det dags och i morgon är det dags.

Men nu till en fråga, Naruto 206? Har jag missat något? Avsnitt 205 då?
Ho hooo!?

Skrattårarna bara rinner

Internskämt till 100%
(OBS! Manga! Så börja från höger)
Deatnote

Sjukt duktig

Idag har jag då varit långt ifrån en latmask!
Jag gjorde det jag sa och nu ska jag ta mig en välförtjänt relaxingmoment!


Kalas det här sörrö


Peeeow

Idag har jag varit en liten hurtigbullen känns det som. Dagen var planerad som så att jag skulle träffa Elizabeth vid Bolandsskolan efter det att hon slutat jobba klockan 16. Jag gick från stationen till Boland och mötte Elizabeth och dumma jag trodde att hon hade cykel men icke då, så vi promenerade hela vägen hem till henne i Årsta bland alla de där frukt och örtgatorna. Det tog ett tag men det var så härligt och för första gången kännde jag doften av höst. Det var en massa löv överallt, jag bara måste göra mig en lövhög och lägga mig i. Väl hemma hos Elizabeth kollade vi på de 4 första avsnitten av Love Hina. De var väl sådär, ungefär som Ah! My goddess och Please teacher. Nu när man kommit in i Death note så har man mer fastnat i den genren. Vi käkade lite ramen med pinnar och det gick riktigt bra fast det är kanske inte så svårt med pinnar till det ^^ Sen spanade vi in Final fantasy Advent children som jag inte sett än och den var jävulskt bra, jag vet inte hur många gånger jag fick gåshud. Man kunde ju inte slita ögonen från Cloud, Reno och Vincent, helt bedårande allihopa.
Hennes rum var hur mysigt som helst men hon hade så dämpad belysning och varmt där inne så man höll på att somna in flera gånger. Fick låna 2 filmer av henne, Trollkarlen från OZ och The lost boys.
Det var iallafall kul att se henne mindre ledsen som hon verkade vara i förrgår.
I morgon ska jag göra klart en uppgift och jag tänker ägna hela dagen till det om det så krävs. Sofie kommer över också och jag ska hjälpa henne med ett par byxor. Ja, nu ska jag läsa några kapitel Death note och sedan sova för jag är riktigt slut nu.

Cloud    Cloud

Reno    Reno

Vincent    Vincent

Kadaj    Elizabeths Kadaj
                        

Sant

Kan den här säga så mycket mer?

True


I am L

L


Höstpromenad

Ska alldeles strax ut på en promenad med Sandra. Kanske kan ta en sväng ner på Ica så man kan köpa sig något gott att tugga på. Är så sjukt sugen på choklad aka Maltesers men också den där nya Marabou chokladen med Daim, den var rågod. Just nu vill jag bara att det ska bli fredag! Jag klarar inte av att vänta längre. Då känns det som att allt försvinner, hade två hemska drömmar i natt som gjort att dagen blev grå och jobbig! Nu vill jag bara hålla om någon.

Utmaning

Utmanad av Anna.

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
Jag är tyvär väldigt förutsägbar så jag tror inte det finns några sådana saker.
Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Ärlighet, tillit och respekt.
Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Ja det var väl Alex.
Hur var du som barn?
Blyg och kramig.
Vad tycker du om fildelning?
Helt ok.
Varför bloggar du?
För att få ur mig allt och för att skona mina kompisar från ordbajseri.
Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Vänskap är kärlek.
Vad kan man leva utan?
Elaka människor.
Vilket är viktigast hos din partner?
Att han är ärlig om allt och säger det han verkligen tycker.
Har du funnit Harmoni i ditt liv?
Nej nej nej!
Hur ofta lagar du mat hemma?
Så ofta jag behöver. Inte ofta.
Vad skulle du göra med ett friår?
Ha ha haa skulle inte vilja ha det.
Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Ingen aning.
Hur svarar du i telefonen?
Alex!
Är du pinsam på fyllan?
Det tycker jag alla är.
Hur ser folk dig?
Förhoppningsvis rolig.
Människa som gör dig enbart ledsen?
Vet icke.
Människa som gör dig enbart glad?
Vet icke.
Värsta känslan?
Övergiven.
Favorit tv-program?
Hmmm... Får bli The O.C
Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Oooh! Inga sysslor att göra hemma, fint väder en sommar. Går upp tidigt ligger på stranden. Äter en god middag med några rara sen bara en massa mys på kvällen.
När grät du senast?
Jag grät en skvätt igår till o.c.
Är du vidskeplig?
Ja, till en viss del.
Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Jag skulle vara lycklig och veta vad jag vill göra.
Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Neeej.
Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Gått fram till någon söt person på stan och fråga om en fika.
Vart går din drömresa?
Japan, Japan och Japan
Vem är ditt drömragg?
En färgglad person som inte finns på riktigt.
När blir man vuxen?
Och det ska jag veta!?
Vill du säga förlåt till någon?
Jo.
Vem är din hjälte?
Tohru.
Vad tror du på?
Något bättre och större.
Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Robinson. Skulle vara bäst.
Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Lycklig.
Vad är lycka?
När man ler varje dag.
Vilka personer beundrar du?
Många.
Vem var din första kärlek?
Oj, Thomas Mauritz i lågstadiet. Den enda jag aldrig fick chans på.
Vem har makten i ditt liv?
Jag.
Har du någon dold talang?
Inte vad jag vet...
Har du mobbat någon?
Nej, inte medvetet iallafall...
Vilket djur skulle du vilja vara?
Örn.
Har du någon fobi?
Fjärilar och baciller.
Vad är det pinsammaste du gjort ?
Det tänker jag då inte förtälja här.
Har du snattat någon gång?
Jadå.

Längtar efter The O.C

Kan knappt bärja mig tills den 2:a November då The o.c släpps. Kan inte föreställa mig hur säsong 4 kommer att vara utan Marissa. Såg precis en teaser av säsongen och den har ganska mycket nytt att bjuda på! Ha haa Summer blir typ hippie och Seth skaffar en tatuering... Wohoo, undrar vart den sitter. Ryan har skaffat något dräggjobb och slåss som en dåre. Julie Cooper verkar förstörd över det som hände Marissa och Ryan har något fuffens med henne. Marissas lillasyster Kaitlin och taylor kommer att ha större roller den här säsongen. Jag Längtar!

    Ååh Marissa!

Det där var den gamla goda tiden det.

Och här har vi den nya!


Alltså

Just nu blev jag bara så satans arg och ledsen. Jag blir så less på vissa människor i mitt liv att jag bara vill ta bort dem men det funkar liksom inte så eftersom man alltid är ett speciellt "gäng" som ses. Och även om man skulle sluta prata med den människan så skulle man ju ändå ses och det skulle bara bli dålig stämning och just sådant orkar jag inte med just nu. Så jag får helt enkelt stå ut med de där tråkiga samtalen och fortsätta höra "Jag jag jag". Vill man ha kvar kompisar får man faktiskt visa det och kanske hålla sådant man lovar och kanske erbjuda sig lite mer istället för att skita i dem så fort man bestämt något. Jag vet flera tillfällen då jag skulle fått göra vissa saker ensam om det inte vore så att jag hade andra kompisar som ställt upp. Man kan inte lita på vissa för 5 öre och det känns så ledsamt. En del faller tyvär väldigt lätt för vissa person och verkar helt dedikera sitt liv till dem. Men jag menar är det så mycket begärt att man kan hålla det man lovar och kanske tar chansen att verkligen umgås när man liksom aldrig ses?!
Ibland undrar jag verkligen hur folk är funtade i skann, att vissa inte kan ha förnuft nog att vara ärliga. Antingen så säger man en sak och menar det eller så håller man tyst eller talar om att nej!
Jag tycker inte man begär mycket då och folk säger att kompisar är det bästa man kan ha och om man har pojkvän så ska man inte försumma sina vänner men man kan ju lika gärna göra det känns det som... Eller vissa kan man ju nästan stryka. Värderar faktiskt en pojkvän högre än vissa vänner. Men alla har sina för och nackdelar och visst växer man ifrån varandra men vad ska man göra då då?? Man märker att man inte alls delar samma intressen som andra och det liksom skär sig när man umgås? Jag tänker inte lägga ner mer tid på falska telefonsamtal och möten, jag tänker inte vara den som hela tiden måste försöka eller vara den "ointressanta". Bättre att spendera tiden på människor man tycker om och älskar så man värdesätter tiden man gör av med istället för att ångra sig.
Det här påminner väldigt mycket om 7:an då jag en dag vart helt själv en dag i skolan men på samma dag som jag blev ensam så fann jag två nya vänner och då helt plötsligt kom man tillbaka till mig och det kändes bara så tillfredsställande, jag önskar bara att jag inte hade varit så snäll då! Att jag bara kunde ha sagt ifrån. Nu börjar jag nästan avslöja vilken person det egentligen är jag är arg över. Känns bara så stört alltihopa. Ja ja en del mognar tydligen tidigare helt enkelt!
Jag fick iallafall någolunda ordning på Shahrzads dator idag. Ha ha haa både hon och jag är fattighjon, fick använda servetter som toapapper! Det var mysigt att träffa henne igen, det var ju ett tag sen.
Det var ett tag sen man träffade vissa andra också, tyvär.
Så less på mina katter också, man kan inte ha en matta liggandes rak på golvet en hel dag den är alltid ihopnölad. Sen på mornarna så vaknar man av att man ligger och sover på en annan kudde än den man somnade på, då har man blivit bortputtad av Tina och har man otur kan man vakna av att man tittar på en mindre fin ända av katten, hon skriker också så fort man står vid ytterdörren och vill ut vilket hon aldrig kommer få och aldrig fått så jag förstår inte vad som får henne att tro att det hjälper med en massa gnäll.  Nova tuggar alltid på telefonsladden och ska alltid kloa sönder ens hud så fort man tjålar lite eller ska sova. Missan är så tjock så man inte kan andas när hon sakta kryper upp från fötterna till halsen och sen står hon alltid vid ingången till köket eller springer dit så fort man reser sig i hopp om att man ska ge henne mat för 7:e gången. Sen ska alla tre trycka upp bakdelen mot allting typ ansiktet, armen, benet eller armhållan. Är väldigt lättretlig just nu kanske för att jag är bitter och sitter i min soffa som vanligt. Tur att jag inte har någon här nu som  skulle få höra på allt gnäll!  Sen är jag väldigt otålig och längtar så mycket till helgen så att jag tycker allt som händer bara drar ner tiden så att det dröjer ännu längre tills dess.
Efter några timmar sömn så är jag säkert piggare och mer allert. Ska lämna tillbaka jackan imorgon med så jag får tillbaka pengarna fortare. Den satt inte ens bra, så jobbigt att vara liten så inte äns minsta storleken som finns passar... Och jag tycker jag äter mycket... Eller jag äter ofta tack vare att jag slutat snusa så blir man småsugen på saker hela tiden och vill bara ha mat mat mat.
Ska ringa mormor imorgon med och se om vi kan storhandla lite mat och sätta in alla mina mynt som jag inte gjort än. Är iallafall ca: 2000 kronor. Catchiiiing!
Nu ska jag däremot läsa lite mer manga men idag blir det inte Death note utan Love Hina. Eller... Jag vet inte, man kan ju inte veta allt! Eller...

Idag kom den

Idag kom då min efterlängtade höstjacka, dock lite för sent för jag har redan hunnit köpa en som jag är fruktansvärt nöjd med. Så det här paketet blir till att skicka tillbaka på direkten tyvär.
Oooh sen har jag två utmaningar av Anna som jag tänkte att jag skulle ta tag i senare ikväll för nu ska jag iväg hem till Shahrzad som sagt .

Death note har fått mig i sitt grepp

Så sant som det är skrivet. Jag kan inte slita mig från mangan och jag kan knappt hålla mig tills filmen kommer. Känns som att det inte borde dröja länge, har inte kollat upp det så noga.
Man blir ju ruggigt nyfiken varje gång det "slutar" men nu ska jag hoppa bums i säng och vila skann i iallafall några timmar tills jag går upp vilket säkert inte kommer vara tidigt.
Till alla som är vakna, pigga och uttråkade
Death note.

Death note

Uppcon från igår

Jag tänkte uppdatera med lite bilder från igår som jag nu har fått av Elizabeth.


Det här är då min fina pin med Yuki, min wall scroll på Bleach och mitt Byakuya mobilsmycke

         

Här har vi då bilder på mig och Elizabeth ^^

     


Finns inte mer att rapportera idag tyvär förutom att imorgon ska jag iväg hem till Shahrzad för att fixa hennes nya dator, försökte hjälpa över telefon men det var inte lätt så jag får ta att pallra mig dit helt enkelt.
Kanske kan övertala om en klippning!Söndagar är allt bra krävande

Inte för att man brukar göra så mycket på just söndagar men det är någonting som gör att man bara vill ligga i sängen och gosa. Inte göra någonting alls. Det är precis vad jag har gjort också om man bortser från att jag har pratat i telefon i nästan 4 timmar. Vill att Elizabeth ska skicka bilderna från igår. Får väl fortsätta vänta tills jag har någonting att sysslsätta mig med.

Ack och ve men fy fan vad kul

Yes, yes och yes självklart kom man in på uppcon men det var med nöd och näppe för bara någon timme efter det att jag kommit in utan förbokad biljett så satte det upp en lapp i entrén att man inte kunde köpa biljetter i kassan om man inte hade förköp och det kallar jag flyt.
Väl där inne så möter jag Elizabeth och hennes kompis och vi går direkt till andra våningen där "marknaden" ligger. Nykomling som man är behöver man ju alltid en guide första gången. Vi kollar in alla saker som finns där och det var inte lite saker men det var ganska utplockat ändå sen i fredags så ville man ha någonting så gällde det att ta det. Så jag köpte en wall scroll med Bleach motiv och ett mobilsmycke med Byakuya Kuchiki. Efter det tog vi en tripp en trappa upp där alla tv-spel fanns. Kul att se hur duktiga alla är på vissa saker. Men det kändes lite pinsamt att sitta där och spela ett spel för första gången medans massvis med folk stod och kollade på ^^  Sedan undersökte vi entréplan där scenen var, hände väl inte så mycket där just då så vi tog lunch ute på stan för att sedan gå in på biografen för att kolla på det första avsnittet av Death note som verkade vara riktigt bra så den kommer inom en snar framtid ligga på min hårdisk. Men tyvär var det lite knas med filmen så man missade lite i början och ljudet var på tok för högt så man fick hålla för öronen vilket inte hjälpte alls för man hörde allt skrän ändå, så då fick man början till migrän redan där.
Sedan tog jag och Elizabeth plats vid scenen för att invänta cosplay. Undertiden vi satt där och väntade fick vi höra ett band som körde några Narutolåtar och annat animerelaterat och vi diggade!!
Efter det fick vi se några judosnubbar med samuraisvärd och lekte haija vilket inte var så kul kanske för nu började allt folk komma och det vart tajt på golvet där alla sat och trängdes men när det väl började var det så fruktansvärt roligt. Alla var otroligt duktiga, vissa mer än andra. Efter det att man sett alla så var det grupper som skulle utföra ett litet framförande och det var riktigt riktigt roligt, framförallt Jack Sparrow! En exakt kopia till sättet och talet av Depps karaktär, sjukt roande.
När hela den delen var slut så var klockan runt 20 så vi tänkte ta en bit att äta men jag kände det att mitt huvud skulle explodera vilken sekund som helst så jag följde med Elizabeth och hennes kompisar till China river för att sen gå till Max för att ta med mig mat att äta på tåget hem. Trampade hem i kylan i min korta kjol, ångrar att jag inte hade vett att ta med byxor att slänga på mig för nu kommer jag garanterat att bli sjuk. Så var den dagen tyvär slut men nästa år blir det Upcon hela helgen och inte bara en dag och troligtvis med lite mer avancerade kläder än en skolkjol, skjorta, slips, hängslen och knästrumpor ^^
Då ska jag banne mig vara någon tjusig person som kanske Lucy i Elfen lied eller någon i Paradise kiss.
Oooh! Jag åt Pocky och lärde mig att ichigo betyder jordgubbar på japanska.
Trots migränen så hade jag det jätteroligt! Det är så kul att se dessa olika människor vara olika karaktärer eller helt enkelt bara vara sig själva, vem vet ^^

Bilder från dagen!

Först har vi då Bleachgänget,
inte hela dock men Renji och Ichigo fanns.
 


Sen tyckte jag att de här hade så väl gjorda dräkter
så jag var bara tvungen att ta ett kort på Mermaid Pichi pichi pichSå här såg då själva marknaden ut
  

Sen så har vi då mig. Väntar på bilder från Elizabeth
som är tusen gånger bättre och tydligare.
Kawaii


Hoppas hoppas hoppas

Nu pyser jag.... Om jag uppdaterar inom en snar framtid så misslyckades allt tyvär, men annars så... Yeeeey

Kul jul

Nu sitter man här på stationen, helt ensam. Man kunde tydligen inte köpa biljett där. Attans!
Men det var någon som vi skulle ringa om ca. en halvtimme så skulle det kanske gå att fixa ^^
Hoppas hoppas hoppas!
Vad ska jag annars göra liksom? Såg fram emot idag och är helt tillsnoffsad. Kawaii! ^^
Vill ju inte åke hem i den här utstyrseln för att sen sätta på mig tråkkläder igen. Nu gråter jag snart!
Att jag inte kunde komma på det här tidigare! Då skulle jag vara där inne nu! Och jag har kylt ner mig helt i onödan! Jag kommer bli sjuk... Ingen som kan prata med mig på Msn som man kan fördriva tiden med heller. Allt skiter sig tydligen idag, känns som att idag borde varit igår med tanke på vilken dag det var.
Jag fick en liten present av Elizabeth, en Yuki pin som mus, ååååh så söt!! Sen dvdn med Love Hina men den var ju väntad. Jaa... Vad mer ska man knappa in för att få tiden att gå? Måste kanske äta upp min frukost, macka och festis idag.
Jag önskar man kunde vara så här fin varje dag, fast alla tycker kanske inte att min definition av fint är fint.
Hmmm 20 min kvar... Dumdidum. Äcklilga stolar och bänkar är det här med. Känns som att allt man rör vid kan döda en. Tur att jag hade med en snusnäsduk som jag kan sitta på så att jag inte slår ner min bara bak på en skitig sittplats! Urs urs!

Meeeen! Jag vill ju se cosplaytävlingen! Kan det kanske inte finnas någon liten själ som vill sälja sin biljett till mig här och nu?!

Stackars
stackars

Uppcon

Uppcon here I come!
(Snälla rara låt det finnas biljetter)

Måste bara

Måste bara (Innan jag lägger mig)lägga upp den här bilden på den underbara ungen!

SuneMyspys

Kvällen, ja hela dagen har varit fantastiskt mysig! Dagen har jag berättat om men kvällen bjöd dock på annat. Jag och Sofie började med att baka en riktigt god kladdkaka med grädde till, riktigt lyckad trots
(enligt mig) en för stor plåt. Vi avverkade Idol först och främst Idol där det var någon tråkig människa som åkte ut. Sen blev det till att ta fram chipsen och kolla lite Sex and the city och Sune ^^
För att avrunda kvällen på ett bra sätt kollade vi på det absolut sista avsnittet av Sex and the city och självklart så kom det tårar. Sen så cyklade jag med Sofie hem för att låna lite sidenband till mina tofsar i morgon ^^  Och det var ruggigt kallt ute, tror bestämmt att det är dags att ta fram vantarna och mössan.
Otroligt fabulouse fredag måste jag säga!

      


SU
NEThe futureheads


You wasted it, you fell asleep
It was not late, you missed the point

You wasted it, you fell asleep
It was not late, you missed the point

You wasted it, you fell asleep
It was not late, you missed the point

You thought that you could disappear
You thought it easier to be here
You thought that you could disappear
You thought it easier to be here

You wasted it, you fell asleep
It was not late, you missed the point

Don't ask me for alm, don't ask me for a-a-alms
Don't ask me to follow you anywhere / don't ask me for alms

All aboard at port b, hurry hurry hurry hurry hurry
All aboard at port b,/ hurry hurry hurry hurry hurry

When u get to port c you will be happy
When u get to port c you will be happy
Happy happy happy happy happy happy happy no

Don't put me in your arms, don't put me in ur a-a-arms
Don't ask me to follow you anywhere, don't ask me for alms
Don't ask me for alms, don't ask me for alms
Don't ask me for alms. don't ask me for alms
Höstfika

Har precis kommit hem efter en 3 timmar lång fika med Hanna på Lion. Det var riktigt mysigt och skönt att få prata med henne. Hade en bonuscheck på H&M på 150 kronor som jag spenderade nu när jag ändå var i stan. Mötte Elizabeth i kön till Upcon och satan vilken kö det var! Hon skulle cosplaya som någon, minns inte riktigt vad han heter men hon hade hela utstyrseln och lila linser ^^
Ska bli kul att gå dit imorgon och få vara bland alla roliga människor, hoppas bara att det finns en biljett till mig annars blir det lite tråkigt. Ingen aning vad jag ska hitta på då... Men jag får min Love Hina dvd av henne i vilket fall som helst! Jag vet precis vad jag ska ha på mig ^^ Hoppas hoppas det finns biljett!

Var förbi Ica med Sofie och handlade lite gott till våran kväll. Längtar redan till Bert då man kan sitta och hänga med i alla balla repliker! (Garvar)

-Aaah, mitt halsband!
-Jag ska hitta det! Vart är det?! (Dyker ner)På morgonkvisten sådär

Ville bara säga god morgon och tipsa på lite bra låtar som kanske kan förgylla dagen!
Den första låten är den nya singerln från My chemical romance -
Welcome to the black parade.
Men vad har hänt med lilla Gerard som var så söt förut? Han har vitt hår... (Stackars).
Den här låten hittade jag tyvär inget smakprov på men den är helt underbar Matt Wertz - Everythings right samt Tristan prettyman - Love love love men båda finns på My super ex girlfriends soundtrack.
Nu ska jag fortsätta med mitt!

Sista omgången

Om en halvtimme är det sista tvätten för natten och det har verkligen varit en pina. Har riktigt ont i ryggen och vill inget annat just nu än att få krypa ner i sängen för att sova.
Ååh, ska bli så mysigt imorgon! Äntligen får jag ta på mig lite fina kläder, har strosat runt här i olika pyjamaser och skitkläder. Inte särskilt attraktiv med andra ord ^^
Men nu har jag en anledning att ta på mig ordentligt, känns ju dumt att klä upp sig om man ändå inte ska göra något speciellt. Varför kan ingen som har en modeblogg ha kort på det någon dag? Nej, de är ju alltid uppkläddda... Förstår inte riktigt varför det är så fruktansvärt intressant med just de bloggarna. Visst att folk har det som en livsstil, men alla andra som bara följer efter och inte vet alls vad de talar om och med tappra försök vill se ut som kändisen i veckans Klick för att sedan ta ett kort på sig själva i den där speciella utstyrseln när det enda de egentligen vill visa är "Hur snygg jag är". Nej, från och med nu tar jag avstånd från allt som heter något inom ramen textil & mode! (Finns dock undantag) ^^

Min kamera står i skuggan...

Nu tänkte jag bara på en sak som kom upp i huvudet och det är att jag har försummat min digitalkamera väldigt väldigt mycket så jag tänkte använda helgen som kommer till att dokumentera med min kamera! Kommer bli otroligt roligt! Älskar att ta kort så jag vet inte varför jag inte gör det när jag kan!
Men nu ska det fotas! *Klick klick klick*

Bleach 99

Säger bara en sak om dagens avsnitt! Rizu....

Rizu 2

Ack så söt (Kawaii) men dock så farlig.
Måste bara tillägga att det låter som att det är Amy Diamond som sjunger nya introt!

Lite kan betyda mycket

Försöker få tiden att gå så att man får börja tvätta klockan elva.
Men man sitter i  soffan som vanligt och som tur var är det simpson på tv just nu så man sitter inte helt handfallen, fast tiden går ju inte fortare för det...

Jag längtar tills jag få krypa ner i min säng och sova sen längtar jag tills imorgon med då jag troligtvis ska träffa Hanna på stan och sen ska jag och Sofie ha Sunes jul kväll + lite Bert, sen blir det säkert The devil wears Prada.

Ooooh! I kväll blir det Bleach. Får höra nya låtarna igen!!
 

Vill ha tillbaka Gin igen, en riktig heting.

Tack för att Msn finns, har aldrig vart riktigt förtjust i det eller alla har ju en period men den är förbi och nu känns det inte lika viktigt längre, Man loggar in för att kolla mejlen eller efter en person som man behöver prata med.
Alldeles nu så fick jag "prata" med den enda personen det känns som jag vill prata med. Allt som alla andra säger känns bara oviktigt och onödiga. Inte det att jag inte uppskattar vad alla gjort för mig för det gör jag verkligen och jag kommer finnas vid deras sida om något händer dem vilket jag absolut inte hoppas. Ibland vet man vad man vill ha och då hjälper ingenting annat. Man vill bara höra en persons röst man vill bara veta allt den personen har att säga, man vill att den berättar hur den vill ha det så att man kan gå vidare. Fast ibland måste man gå vidare själv, vilket jag verkligen försöker även om det inte märks så försöker jag verkligen. Det är så sjukt hur man kan ha fått så många Aha upplevelser på så kort tid. Jag vet vad jag måste tänka på. Jag vet vart mina "problem" ligger, nästan iallafall. Men det är ju bara positivt! Men jag behöver verkligen att någon säger nej till mig när det är en sak som inte är okei och då är det bara för mig att ta det helt enkelt. Sen finns det ju vissa saker som man kan kompromissa om!
Det finns vissa saker som jag gjort och sagt som jag önskar jag kunde få ogjorda, men så har du också. Önskar man bara kunde sudda bort allt som sårat, det skulle vara så mycket lättare att gå vidare då.
Det kanske måste suddas ut för att det ska fungera igen. Man kan inte ha  gammla saker som sitter och nyper en i armen hela tiden så egentligen är den bästa lösningen att bara glömma det som hänt och bara se framåt och fokusera på saker som händer i nuet! Vill inget hellre än att må bra, att få må bra med dig! ♥

Nu ska jag försöka klura hur man gör för att ändra utseendet på bloggen. Kommer nog ta ett tag innan jag hinner haja hur man gör och då visar det sig att det är superenkelt! ^^
Ska alldeles snart springa ner till stugan och do the laundry!


Pussar till Sofie!


Sovit gott?

I brist på saker att göra så har jag nu sovit bort hela dagen och det känns inte bra alls. Men jag börjar känna mig sjuk och det är inte det att jag inte fick någon sömn inatt för det fick jag faktiskt så jag förstår inte hur jag kan vara såhär trött. Nu orkar jag iallafall vara vaken hela tvättpasset.
Imorgon är det Fredag men inte vilken Fredag som helst, Fredag den 13:e.
Undra om det går något bra på tv då?
Ne, nu ska jag tanka ner Bleach! <3

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaah


Nu är jag så fruktansvärt less på våran jävla tvättstuga! Nästan varannan gång jag har bokat tid och gått ner för att tvätta så står det att jag inte bokat något!? Jag är supernoga när jag bokar men ändå blir det så... Så nu har jag släpat ner flera kilos tvätt + tvättmedel ner för alla trappor ända till stugan och tillbaka bara för att få reda på att passet inte var bokat... Och jag som verkligen behöver göra det bokade en tid melan 23-3 i natt, det kommer inte bli kul!

Har mer eller mindre fastnat


Jo visst är det sant! Jag har fastnat helt och hållet här på bloggen, jag längtar tills jag får skriva något. Jag längtar för mycket så att det aldrig blir något nytt och spännande att skriva om. Ungefär som mitt förhållande var... Det vart för mycket tror jag, utan att veta det gick man varandra på nerverna. I början då vi inte hade den tiden jag ville ha kom under sommaren istället och nu brast det. Man har blivit som en nagel på den andres tå, man sitter alltid där och växer... Visst klipper man nageln men den växer ju alltid ut igen så man måste klippa och klippa.. Vart vill jag komma? Jämför mitt förhållande med en tånagel. Ha ha haa! Jaaa...
Som sagt inget nytt att skriva. Jo, gav katterna maskmedel idag igen och det var mycket farligare idag för idag visste de vad som skulle hända och hade nog laddat för den stunden för man fick verkligen kämpa med att hålla undan tassarna så man inte fick en snyting. Men jag förstår att de inte är glada över att få det där medlet i munnen, luktar verkligen piss!


Ja, imorgon är det tvättdag 11-15. Ibland kan det faktiskt vara kul att tvätta, om man har låtit samla på sig smutskläder under 2 veckor så känns det nästan som att man har varit ute och shoppat en massa nya plagg och de luktar gott också!

Nu ska jag faktiskt ta mig en öl, poppa lite popcorn och kolla lite härlig anime tror det får bli Tsubasa chronicle eller fruits basket. Mycket bra mycket bra!


Kul i Kristinehamn


Saknar min Amelie. Önskar att hon kunde vara här med mig nu i denna stund!
När jag hälsade på henne i hennes nya boning hade vi så kul även fast vi bara hade varandra att roa oss åt.
Vi är ett par riktiga
turturduvor.Äntligen äntligen äntligen


Äntligen fick jag det där samtalet som behövdes för att jag ska orka gå upp på morgonen! Att höra din röst efter de här dagarna var bara så underbart!
Nu lossar knuten i magen lite och jag får må bättre ett tag framöver!


"She's a very kinky girl"

Vilken jävla bergochdalbana


Allting går bara upp och ner... Ena stunden tror jag att allting kommer att gå bra och saker ska bli bra, vad som nu menas med bra?!
Den andra sekunden sitter jag bara rakt upp och stirrar in i väggen. Jag vill att du ska höra av dig, för jag vågar inte. Jag skulle bara känna mig så mycket i vägen för dina beslut.
Jag vill inte påverka dig på ett negativt sätt.
Jag vill inte heller bli förd bakom ljudet. Jag älskar dig och jag hoppas att den här smärtan är värt det.

Tandhygienistens dom

Jag har ett hål och tandsten som ska tas bort!
Jag vill icke! Hon var så satans hårdhänt så  jag ville gråta. Sen när de tar röntgenbilder får man bita på någon plastbit som trycker rätt upp i tandköttet och det gör så ont. Kan de inte ha lite överseende med att man kanske vill använda munnen igen.
Hon sa också att det var viktigt med tandtråd och regelbundna måltider vilket jag inte tänker på alls.
Man äter när man är hungrig och man pillar mellan tänderna om någonting fastnat.
Men man får väl ta och lägga om sin munvård.
Det var ganska mysigt att gå en liten morgonpromenad ner till tandvården iallafall, struntade i cykeln för en gångs skull. Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får städa upp lite hemma.
Funderar på om jag ska ta Lizzy idag och imorgon!
Eftersom inget jobb har dykt upp än så blir det ganska långtråkigt hemma. Därför min blogg är uppdaterad så ofta med en massa skit.

Tandhygienisten

Nu bär det av till tandläkaren. Efter 2 år av fruktan för den här dagen.
Sen blir man lite mer nervös eftersom man inte riktigt kan lista ut könet på fanskapet.
Hann få 3 timmars sömn, jag undrar vem som tycker att en lämplig tid för tandskrap är klockan 7.40 på morgonen?! Sen får man hoppas på att det inte blir en dyr historia heller. Det känns lite som att man ska gå till ica och köpa mjölk, för man måste ta med sig pengar... När man går till tandläkaren?
Inte det minsta lustigt! Nu tänkte jag borsta tänderna i en kvart så allt slem låtsnar!

Jag ger svaren och ni ställer frågorna [3]

Vad jag har gjort och inte gjort ^^

(x) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
( ) flugit
( ) spytt i en bar
(x) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
( ) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur eller en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
( ) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
( ) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
( ) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
( ) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
( ) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
(x) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
( ) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken

Naruto 202 203 204? [2]

Har svårt att förstå skaparen av Naruto! När ska serien börja handla om den riktiga storyn?
Är trött på dessa utfyllnadsavsnitt! Jag hoppas och ber till gud att den börjar på 205 annars börjar
jag läsa mangan istället... Känns som att den har bättre innehåll!
Naruto o ramen
Om någon vet när den ska börja om på sitt "riktiga" spår igen kan väl vara så rar och tala om det för mig?!

Har föresten hittat ett special avsnitt av Elfen lied som jag inte är så säker på att jag såg då jag tittade på serien... Minns inte allt för mycket om den men den går ju att se igen ^^
Åh vad jag saknar

Jag saknar så mycket just nu!
Den jag saknar har fått mig till att sakna en annan.

Jag ger svaren och ni ställer frågorna [2]

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Chemicals as poisons"
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Min väska.
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Prison break igår.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
18.19.
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Lillebrors musik.
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Cirkus 2 timmar sen och lämnade av en kompis på tåget.
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Hade näsan i en bok och försökte "plugga".
8. Vad har du på dig?
Stora jeans, en blå blus och en svart tröja över.
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Minns inte, sov för lite.
10. När skrattade du senast?
Kanske några timmar sen åt ett klipp på datorn.
11. Var är dina föräldrar födda?
Sverige, i Uppsala skulle jag tro
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Jag såg en massa konstiga frisyrer när jag följde med Sofie till frisören idag.
13. Har du varit med i någon skolpjäs?
Nej, men småstjärnorna.
14. Vilken var den senaste film du såg?
Ja det var väl idag, My super ex girlfriend.
15. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Hmm... Jag vill ha kort hår och små tuttar.

Tar en liten paus i "pluggandet", började bli lite vimmelkantig.

Träffat och lämnat

Nu har Jessica farit hem och på vägen från tåget så mötte jag Sofie! Hon var nyklippt och slingad, riktigt tjusig. Tänk den som kunde unna sig något sådant. Nu hade jag tänkt lägga mig och göra klart en uppgift på 8 frågor som ligger på cirkus 100 sidor. Nu har jag annat att tänka på.
Ska försöka slummra in i tid ikväll och inte ligga och grubbla och tycka synd om mig, för det är verkligen inte synd om mig! Nu ska jag banne mig bara klättra uppåt!
Det kommer inte bli lätt, har tandläkartid imorgon och jag vill verkligen inte!! Så obehagligt, sen kommer man ha ett tiotal hål som de måste pilla i! Hua mig!


Vaken

Efter att ha sovit i nu 5 timmar har jag vaknat igen, Seinfeld var fortfarande på så man fick en dos komik på morgonen också.
Så fort jag vaknat så kom den där magknipen igen, den kommer aldrig försvinna. Det är alltid någonting som ska sitta där och gnaga.
Jag tänker i vilket fall som helst göra mitt bästa för att den ska mildras, tänka på annat och sysselsätta mig.

Oooh, ensamma hemma!


Naruto 202 203 204?


Vad är detta? Vad kan dölja sig i denna fil?
            Jag har längtat till avsnitt 204 av Naruto då handlingen går tillbaka till storyn och man slipper alla dessa filouts. Men jag har svårt att tro att det är det riktiga 204:e avsnittet som jag väntar på.
Ska kolla närmare på saken imorgon för nu är jag alldeles för stirrig.

Kramar om, men kan inte sova

Jag har Bruno men han hjälper inte. Istället sitter jag här klarvaken och vill inget hellre än att sova för då får jag vara någon annanstans för en stund.

Ska nog starta en drömblogg... Den kommer verkligen bli speckad!!Håller mig till tåls... Ett litet tag till...

Sinnesro

Vet inte vart jag ska ta vägen. Knuten i magen bara dras åt och kommer inte att släppa i första taget.
Jag kan inte hålla fingrarna i styr, hela tiden vill jag ringa dig, messa dig, mejla dig och åka hem till dig.
Men skulle jag göra något liknande så känns det som att jag skulle förlora dig ännu mer och det vill jag inte.
Jag vill att du ska sakna mig och längta efter mig.
Jag vill veta vad du tänker och vad du vill. Jag vill komma in i ditt huvud så jag vet vad som försigår.
Just nu känner jag att jag skulle kunna göra så mycket för dig och mig. Men jag är inte äns säker på om det kommer finnas något vi så jag försöker tänka i lagom mängder så att inte knuten i magen kväver mig om allt skulle rasa samman...

Tack och lov har jag världens lugnaste och förnuftigaste människa hos mig nu som för tillfället ligger och sover i min säng, så det blir soffan för mig inatt.
Hon är en av de raraste personer jag har, hon hetsar inte upp sig, hon vet vad som behövs. Jag har bara idag hunnit tänka på mycket som hon sagt och mycket av hennes sinnesro och säkerhet har smittat av sig en del och det känns faktiskt bättre idag än igår även om läget fortfarande är detsamma, tyvär.

Det känns som om jag bara skriver en massa negativt vilket inte är min mening. Det är bara så mitt liv ser ut...

Jag ger svaren och ni ställer frågorna

Jag ger svaren och ni ställer frågorna

Ålder? 20

Är du kräsen? Klart, man vill ju ha det bästa!

Fobier? Basiller och fjärilar

Föredrar du ärlighet? Framför vadå?

Säker eller osäker? Just nu fruktansvärt osäker!

Skulle du kunna förlåta otrohet? Vet ej.

Värsta känslan? Övergiven.

Om du gör dig säker på att klara av alla problem som kan uppstå med en uppgift du håller på med, går allt vägen då? Ja det får man väl hoppas.

Är nakenhet fint? Mest upphetsande

Köper du rosor på alla hjärtans dag? Självklart.

Har du någonsin knarkat? Nej nej!

Är du ofta på msn? Inte så ofta längre.

Är du romantisk? Om jag får hjälp på traven.

Saknar du någon just nu? Ja, finns så många jag saknar!!

Är du nöjd med ditt liv än så länge? Vem är nöjd som 20 åring? Finns väl saker man skulle velat ha gjort.

Har du gjort något du ångrar det här året? Nej.

Är du spontan? Om jag vill och är redo.

Plågade du små söta djur som katter, sälar och marsvin före 15 årsålder? Vem kommer på dessa frågor?

Ser du spöken både lite här och där? Jovars.

Tycker du att alla andra är rätt puckade och att du själv är fantastisk? Ha ha ha haa! Lätt!

Vem är snyggast i världen? Men herregud! Jag...
 
Kan en tjej ha killkompisar och tvärtom? Jo visst...

Föredrar du att vara singel? Nej.

Hur vill du att din partner ska vara?  Ärlig, sällskapssjuk och nymfoman.

Vad lyssnar du mest på just nu? Oooh! Just nu har jag fastnat för Yo la tengo! Annars en del Indie och Emo.

Tre saker du vill ha i ett förhållande: Personlighet, motstånd och tillit. (Tycker kärlek är allt för uppenbart att skriva)

Jag älskar dig eller jag tycker om dig? "Jag tycker så jävla mycket om dig, det går inte att beskrivas med ord. Tänker på dig varje sekund. Vill ha dig vid min sida under hela min vakna tid!"

Vem fick du senast sms ifrån? Elizabeth om UpCon

Har du bra gener? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!

Är det taskigt att inte låta barnen äta kött om föräldrarna är vegetarianer? Det känns som att jag inte orkar svara på den frågan...

Sms eller msn-mess? Sms

Hur många har du varit olyckligt kär i? Öööh... (?)

 Hur många har varit olyckligt kär i dig? Inte den blekaste, hur ska man veta det?

Vem är den vackraste människan du vet?
Finns så många vackra, på så många olika sätt!

Vilken bok har du läst flest gånger? Brukar inte läsa böcker fler än en gång men det skulle väl bli någon sönderbläddrad barnbok.

Vad ska man göra för att ett förhållande ska fungera? Ja men visst fråga experten.
Små bråk behövs samt en riktig försoning!

Vad vill du att man ska tycka om dig för? För den jag är.

Stavar du alltid rätt på internet? Jag försöker så gott det går.

Uttryck du missbrukar: "Jävulskap!" "Vad gör duuu?!" "Ho ho?!"

Vad vill du helst göra inatt: Sova.

Sover du på mage eller på rygg? Jag sover helst på rygg eller tryckt mot kanten med rumpan putandes så mycket det går.

Vad brukar du drömma om? Jag drömmer om saker som hänt men i olika miljöer och situationer som är mer bisarra.

 

Även om vissa frågor är riktigt uppblåsta kan det vara riktigt kul att svara på.
Tänker fortsätta med det och det är inte ens ett skämt.

Inte frisk

Jag kan väl inte påstå att jag är riktigt frisk i dagens situation... Både psykiskt och fysiskt.
Men jag har gett mig fan på att jag ska klara det här, har gått igenom värre saker. Även om det kanske inte hjälper mig på något sätt...
Var så skönt att höra alla röster, speciellt en som värmde mer än de andras och som talade med mycket erfarenhet och absolut mitt språk, fast det kanske inte är så konstigt!

Får sällskap imorgon vilket kommer vara hur skönt som helst eftersom det var ett tag sen vi sågs            (Både hennes och mitt fel). Men vissa vet man vart man har dem även om man inte hörs av varje vecka och det är sådana saker som känns så bra i situationer som denna. Jag kan ringa en kompis jag inte pratat med på länge och inte är det sura miner... Jag skulle ställa upp och göra precis samma sak själv.
Det mesta beror väl på hur man får kontakt med personen från första början.
Sen finns det ju kompisar som man aldrig skulle kunna dela vissa saker med som man delar med andra.
Man har olika kompisar för olika lägen vilket jag tror behövs eftersom alla delar vi inte samma intressen.
Suck... Orka analysera mer...
Det ska behövas kemi till allt, tyvär!

Underlägsen!?

fu

Slutet...

Nu var det sagt. Som taget ur luften. Men i brist på förklaring och fantasi så får man väl ta det.
Eller varför ska jag behöva ta det? Det är jag som har kämpat! Det är jag som försökt! Det är jag som hamnat på botten! Det tack vare dig! Så varför ska du ha den rätten att ta allting bort från mig?
Jag kanske har varit blind?! Men när man älskar någon så ser man det man vill se. Men varför ens ge det en chans om det är som du säger? Du kan helt omöjligt ha kommit på det idag, igår eller förrgår!?!
Om du träffat en annan vill jag veta det, du sa att du skulle berätta om något sådant skulle hända men som jag ser det nu så är du inte mycket att lita på! Du gav mig en tunn grund att stå på och jag klampade på som att det var asfalt, kunde du inte sagt någonting?!
Jag känner mig så förnedrad och blottad. Allt man delar med sin kärlek försvinner med den...
Att vi skulle ses under andra förhållanden känns helt omöjligt för mig eftersom jag fortfarande har känslor för dig och att träffa dig en snabbis för en fika eller liknande och sen bara säga "Hej då" precis som ingenting skulle såra mer än att göra någon nytta!
Jag vill inte vara ett desperat och efterhängset ex men jag  kan inte hjälpa att jag vill ha dig nära mig!
Så fort jag sa att du skulle gå ville jag ta tilbaka orden på en gång. Jag ville att du skulle stanna för alltid!
Kommer sakna dig så otroligt mycket, men det finns ingenting att göra åt....

I slutet är inte allting gott

"I början fick jag inte en chans att få det där pirriga i magen, visst fanns det där men hela tiden när man trodde man fått en grund att stå på så försvann den om och om igen. Visst kan det vara en bra sak att inte träffas ofta och att ha någonting att längta efter men efter ett tag vill man inte längta längre. Man låter tiden gå, man gör saker till vanor eller snarare ovanor. Man vill vara med den man tycker om, man vill visa hur mycket, hur länge och hur ofta. Men det uppskattas aldrig lika mycket som i början.
Så vad gör man om man hade en dålig början?"

Nattetid, undernärd & kåt!

Fan vad jag vill vara man! Man får liksom nästan alltid utdelning när det gäller sex.
När de fått sin sprut kan de inte mer... Medans om en tjej kommer, så ska man ju ändå fortsätta tills mannen kommer?! Sen vet man ju männens reaktion om de inte får komma av någon anledning, de blir fullkomligt galna och måste få ur sig de på något sätt. Och till slut  kan man erbjuda en "hjälpande hand".
Men när tjejen ligger där... Efter en halvtimmes sex och har inte nått klimax, vill inget hellre än att få den där underbara känslan. Då får man helt enkelt vänta tills nästa dag eller hoppas att den kan "resa sig en liten stund iallafall". Men det är ju som att önska fred på jorden. Men hur svårt ska det vara att tillfredsställa den man älskar?! Elller blir man egoistisk när det gäller sex?! Jag vet att jag mest bara tänker "Jag jag jag jag"
Men "efteråt" så kan man ju bjuda på sig själv för den andra eller har jag fel?
Man kan ju undra varför tjejer aldrig är otrogna?!!! (Ironisk?)
Nej, när mannen kommit så är det klart, slut, finito!
 

Segt

Idag kommer det vara så fruktansvärt segt.
Jag kommer inte orka städa upp och nu har jag gapat på människan att gå upp och gå till skolan men han är ju bara för mycket.... Hur kan man försova sig om man börjar klockan 13?
Vill inte tjata men man blir ju så illa tvungen eftersom han aldrig gör någonting själv!
Nej den här dagen börjar inte bra!

Bleach 98

Bleach 98

Gårdagens braiga avsnitt av Bleach!
Det började hur bra som helst  med ett nytt intro 
"Rolling star" by Yui
Avsnittet hette: Confrontation! Zaraki Kenpachi vs. Ichinose Maki Gekitotsu!
Inte så konstigt kanske, beskriver det mesta som hände.
Jag måste bara tillägga att Zaraki är så jävla cool så att man får ståfräs!
Avsnittet börjar ta slut och när eftertexterna ska till att börja rulla så upptäcker jag att det är en ny ending theme också 
"Baby It's you" by June.
Helt underbart avsnitt!Sovgrus

Känns som att jag inte har något liv. Bara sitter här och skriver en massa skit med miljoner stavfel.
Men eftersom att jag inte har någon att prata med just nu så får det bli till min kära dator Britt!
Man skulle vara en katt, då sover man och äter... vad mer vill man göra? Ja just ja, man har ju sex med... Om man är utekatt och inte har en massa systrar och är innekatt. Tycker lite synd om mina katter faktiskt. Ibland tänker jag att man kanske skulle låta de få släppa till lite men då får de kanske mersmak och mördar mig i sömnen om de inte får mer.
Gäller att sova med ett öga öppet.

Dravel

Jag vet inte varför jag blir så stel när jag hamnar i vissa situationer eller konversationer.
Vissa saker har man aldrig hört förut och vissa saker har man inte varit med om förr vilket gör det så mycket svårare att acceptera. Alla ha varit med om olika saker och har olika prioriteringar och ser annorlunda på saker. Jag har då mycket att lära om det nu ska fungera. Det är trots allt sista chansen och det är ofta jag som får sakerna att blossa upp. Kanske för att jag samlar på mig. Men att vara tyst i all evighet hjälper inte heller. Det kan behövas komma in med nya åsikter och tankar inte samma gnat hela tiden men samtidigt kan man inte efter all vädring återgå till samma rutiner. Man måste anstränga sig till det yttersta för att inte göra om det som man orsakade förra gången. Jag vill inte att det ska brista bara på grund av att man säger för mycket eller har svårt att komma överens om saker. Egentligen borde man säga till så fort någonting känns fel eller jobbigt istället för att gå med sura miner och tära på allt som finns. Men om man hela tiden ska tala om vad som vart fel så blir man den där tjattanten som påpekar allting (Iaf vad gäller mig) och en sådan vill man ju inte bli?! Så då kan man lika gärna hålla sig tills man sprängs av all negativitet. Och kanske har en svacka per halvår istället för en varje vecka?! Man vill ju inte släppa efter på linan allt för mycket heller i vissa situationer. Ibland vill man faktiskt ha en egen speciell sak som bara "Du och jag" gör och som ingen annan ska dela med oss! Man vill ha det speciellt. Jag vet att jag vill ha det så mest hela tiden och jag vill känna den där nykära känslan hela tiden. Jag vill inte ha det som en standardsvensk. Ska man behöva vara tillsammans med en person varje månad för att få den där känslan? Är det bara jag som vill det? varför kan inte jag få vara den där personen som kan låta saker gå förbi utan att bli helt hysterisk och gå runt med en magknip som man tror ska sprätta upp hela säcken. Synd att man håller sig till monogamin. Oooh hemska tanke om man skulle dela sin partner med andra människor. Visst funkar det kanske för vissa men jag skulle då inte klara av det. Nej nu börjar mina bekymmer leda till annat...
Fick precis ett samtal om att vi ska ha ett cocktail party den 3:e November. Får se  hur det slutar. Alla ska vara "finklädda" hur det nu kommer gå för drällfian själv. Sen vill man ju inte sitta där hela kvällen... Och man vill inte hamna på krogen här i byn heller... Någonting ska man väl kunna styra upp!

Hemlängtan

Idag är det en sådan där dag då man bara vill ligga i soffan, kura ihop sig, ha en massa snaskigt att äta och kolla på något bra på tvn eller datorn. Men då finns det bara ett litet problem. Man vill att det ska vara rent överallt hemma annars kan man inte slappna av. Alla saker som behövs göras klart måste vara klara annars får man inte den där myspyskänslan fullt ut. Och det är ju det man är ute efter!
Laddar hem en massa Sune och Bert som man kanske kan se ikväll!
Men Bert var textat på Norska... Får försöka tänka bort det.

Urs vad Sjunde himlen var tårdrypande just nu, nu ser jag ju ingenting heller.
Jag undrar vad man ska äta idag då? Åh, imorgon är det American pie, the wedding.
Mitt liv består av tv!

Idag har man inte hunnit med så mycket. Diskat, duschat och betalat in räknar kanske lite för sent.
Gett katterna mat. Måste hämta avmaskningsmedel från en kompis snart, upptäckten är aldrig rolig när det gäller mask!

Nej nu ska jag ta och lyssna lite mer på The killers nya skiva medans jag plockar lite och kanske sätter mig med uppgiften som måste vara klar innan den 15e Okt.

Ibland så...

Ibland så..

Ibland så...


Öppna ögon

Ja... Kan inte sova och känns som att jag inte får saker gjorda eller får saker sagt!
En kompis skulle ringa och komma förbi i kväll nu när hon ändå var hemma men inte ringer hon inte, nej hon skulle till en annan först sen skulle hon slå mig en pling! Jag orkar inte lyssna på hennes dravel i telefon längre "Jag, jag, blah, blah, blah, jag & jag" Kan inte folk förstå att andra kanske inte vill sitta och lyssna på samma saker om och om igen och hela tiden höra vad den ska göra? Och! Jag har annat för mig än att stå och lyssna på hur du torkar bajs och är trött och ska köpa hus och knullar med 10 år äldre killar. Usch!
Vissa saker vill man bara höra en gång! Men priset tar ju ändå när man är ett gäng och alla jobbar med samma sak. (Torka bajs) Och de sitter och pratar om vad och hur de gör saker och vilka som spottar och vilka som slåss!? Jag har hört allt ni har att säga om erat jobb i 3 timmar i sträck och omman ska räkna ihop alla timmar blir det nog mycket mer! Jag säger inte att det är ett dåligt jobb på något vis bara det att jag inte skulle klara av det men jag tror inte Någon skulle uppskatta om jag satt och berättade för dem om mina avlopp som jag rensat eller medel som jag fått i ögat o.s.v. Men ändå ska man sitta där och nästan somna innan man kan höra "Stackars Alex" . Men ändå fortsätter de???
Jag sa faktiskt till en gång att kan du inte sluta prata om ditt jobb men då blev det bara tyst istället och buttra miner... Jadu! Dagens I-landsproblem!

Är nog väldigt lättirriterad på sistone eftersom jag slutade snusa för 1 vecka sen och har precis haft den muntra veckan i min månad. Är riktigt glad att jag lyckats hålla mig såhär bra, visst är jag sugen men här gäller det att vara ståndaktig vilket jag lätt kan vara! Nu gäller det bara att fixa alla andra små saker som sitter och nyper i magen så man bara vill ligga och krampa i 1 år.
Men som tur var så finns det ljus som lyfter upp mig och kramar mig även om jag kan vara den mest elaka ibland. Det finns vissa saker man önskar man kunde få ogjorda men då skulle man inte vara den man är idag. Och vem vill vara någon annan än sig själv?!
Jag har föresten glömt att presenterat mig.
Mitt namn är då Alexandra om ingen listat ut det redan. Kommer skriva allt som kryper i skann och i magen. Kanske inga förnuftiga saker men vem är det som tvingar er att läsa?!
Jag vill bara skriva av mig och låtstas att någon lyssnar på mig.
Ibland kan det nog slinka ut en massa otrevligheter men det är aldrig menat mot någon eller meningen att någon ska ta illa upp! Jag vill bara få ur mig allt man kan dra på sig under en dag!

Nu tänker jag faktiskt säga god natt och läsa lite på min nya pocketbok "hantering av odöda"
Riktigt ruskig ibland.

Öppet öga

Idag vaknade jag av en massa mjuka pussar i mitt svettiga ansikte och min slemmiga mun.
Det är något som man både vill och inte vill vakna av. Jag menar man vill vakna på bästa möjliga vis men samtidigt så vill man ju inte vara sitt avskräckande, äckliga nyvakna jag som närsomhelst känner för att blåsa en bubbla med allt gegg i munnen.
Men efter att jag vaknat så somnade jag om lika fort igen och då hade jag legat och sovit med ena ögat öppet. Har jag aldrig vart med om att jag gjort, svårt att veta själv kanske men jag har aldrig hört någon sagt det till mig. Jag är ett freak!

Åkte hem vid 12 tiden för Pojken skulle luncha med sin pappa 12.20. Var hemma vid 2 eftersom tågen aldrig kan gå när man vill. Tyckte jag såg Eva på T-centralen men jag är inte säker alls. Kommer ihåg när man hade Lunarstorm och såg att man fått ett GB av henne och man blev alldeles pirrig i magen, inte kanske för att man var kär utan mest för att det var den "första"  tjejen. Nu när man ses så vet man inte om man ska säga hej eller inte. Lite tråkigt.

Nu när jag vart hemma har jag gjort mina älskade kycklingröra baguetter. Så fruktansvärt goda!!
Sen har jag fått hem boken till kursen så ska sätta mig ner och svara på frågorna som ska vara inlämnade idag eller det är väl mest ett "hjälpdatum" så man vet hur man ska lägga upp allt och kanske hinna. Men att hinna med en 5 poängskurs på kvartsfart är nog inte så svårt!
Dagen har som vanligt också bestått av dator och tv som jag aldrig skulle klara mig utan!

Sen måste jag bara berätta att jag de senaste 3 dagarna har haft så inehållsrika drömmar att jaginte orkar berätta dem för någon. (Brukar alltid berätta vad jag drömmer) De är varken bra eller dåliga, bara det att de verkligen händer en massa saker och allting skulle kunna hända i verkligheten... Det är inga science fiction drömmar riktigt.

Just nu längtar jag tills den 21 Okt. För då blir tatueringen av. Lite besviken på Amelie som alltid ska säga ifrån och ändra sig i sista stund. Man kan aldrig planera någonting med henne utan att det ska bli ändrat. Hon kan inte heller kompromissa eller tala om vad hon vil göra. Utan det är bara "Nej, jag orkar inte". Egentligen ska man ta betalt när man bestämmer saker med henne sen får hon tillbaka pengarna när man gjort som man bestämt eller så får hon inte tillbaka dem alls om hon inte gör det!
Fan man borde införa något liknande med alla sina kompisar som bara verkar ha ögon för ALLT annat än sina kompisar just nu. Ska inte kompisarna vara de som ska finnas i vått och torrt?! Jag vet själv att det inte är lätt att ringa varje människa man är kompis med varje dag men man vill ju ändå att saker man planerar ska ske och inte bara rinna ut i sanden. Vem vet när någon flyttar, skaffar barn eller går bort!
Jag vill inte stå där och tänka "Jag skulle ha ringt/skickat brev/mejlat/smsat" Du ser!! Finns så många sätt att bara tala om för en person hur mycket man bryr sig om den!!

Nej nu vart det en massa skit! Ordbajsar er i öronen!