Vardagsrummet

Det färdiga mästerverket i vardagsrummet!

Garden

Gardin

För både kroppen och själen har den här veckan varit som en stor svulst som ätit sig in i mig. Den har gnagt och gnagt och gnagt. Jag har inte kunnat vara mig själv riktigt förens för någon dag sedan. Alla är som de är. Som vanligt. Antar jag. För vad skulle kunna hända på en vecka?!
Jag bryr mig faktiskt inte. Inte just nu iallafall.


Jag har tänkt på det där med att vara en nära kompis. Det känns som att jag utnyttjar det till max ibland men att ingen verkar ta mig för en bästa vän eller så är ingen annan så ledsen som mig vissa stunder? Nu är jag så trött på att vara den där ledsna tjejen som hela tiden "egentligen" ska vara glad. Vara den som hela tiden ringer och gnäller.
Jag ska sluta ringa och sluta gnälla... Vad blir det kvar då? Gnälla lite kan jag göra men jag tänker sluta med att anförtro mig till vissa eftersom det bara rinner ut eller förs vidare. Ingen förstår mig ändå! Så varför lägga ner tid på det?
Underbart är iallafall att jag har hittat Jenny som är en riktigt kanontjej. Så go och snäll! Vi tänker precis lika om saker och ting. Om jag får bestämma så kommer våran framtid vara ljus och hur kul som helst.
Det känns nästan lite som att träffa sin nya pojkvän. Ho hoo! Eller inte. Men en viss likhet finns det ju och man tar ju ändå chanser genom att blotta sig själv. Var hemma hos henne (Micke) igår och spelade Singstar i minst två timmar. Galenskap! Och avundsjuk är jag också för att hon har Rocks den saten. Jag vill ju också sjunga Bloc party! Som hon btw inte hört O.o Måste introducera henne!  Men kul var det, sen hittade jag ju ett Ul kort på upptåget så det lönade sig ^^

Nej, om man ska ta och sy gardinerna till vardagsrummet.

Från Fredag till Fredag
Kärlek in i det sista

Peter och jag


Hmmm

All denna smärta som man konstant måste uppleva hela tiden är helt befäng. Man laddar enbart sina batterier för att orka ta sig igenom allt negativt. Det är få gånger då man laddar upp sig för någonting positivt och när man väl gör det så slutar allting ändå i en enda stor röra med en massa negativ laddning. Det finns ett fåtal gånger då man verkligen lyckats och det har varit de absolut bästa ögonblicken i mitt liv. Det finns också de gånger då man helt enkelt har glömt att ladda om och då händer ingenting, varken bra eller dåligt. För mig så betyder "inte dåligt" att det har varit bra. Jag är tvungen att ta av det jag får även om det bara är lite. När jag har varit som mest lycklig har jag hela tiden hållt fast vid det och trott att det ska förbli så men med mina fantasier så kan jag inte bli annat än besviken. Man måste börja från botten om man vill nå toppen med glans. Ta en dag i taget och se vad händer med ett halvt laddat sinne. Att leva med förhoppningar och önskningar ger bara besvikelse. Att vissa saker är ouppnåeliga vet alla. Men inte jag. När en sak uppfylls så lever man på det som en våg tills sista droppen och man vill inte hoppa av. Egentligen borde man hoppa av innan den dunstar bort helt och hållet. Då har man saker att kolla tillbaka på med glädje och förhoppningsvis någon som tar emot en när man hoppar av.

Poff

Allting bara försvinner. Poff!

Man kan i vilket fall som helst hoppas på det. För nu får det vara slut på allt ont som hela tiden svärmar runt mig!

Läser mina tankar?

"Jag har alltid sagt att ska man vara med någon ska det vara perfekt, annars är jag hellre ensam. Ändå har jag vänt och vridit på min egen regel, hittat kryphål för att slippa ta tag i det jobbiga. jag har låtit många stå i vägen för mig själv, hellre plågats än låtit andra se mina svagheter, och haft dig där för tryggheten och bekräftelsen. Men något gick ordentligt åt skogen. Det hjälpte inte. Gjorde mig varken glad eller trygg. Jag blev orolig och otrygg. Rädd och ledsen. Övertygad om att jag inte räckte till.

Jag erkänner mina brister. vet att jag är rädd. Vet att det här är det största och svåraste som kommit min väg hittills, men jag kommer ta mig förbi det och det kommer att göra mig starkare. Jag kommer att gå om dig. Det kanske jag redan har. du kommer inte tycka om den personen, men det kommer jag. För hon är jag. Sen. Jag sträckte ut min hand till dig. Behövde någon som förstod, men du ville inte, vågade inte släppa ditt för mitt. Du trampade på mig. Spottade mig i ansiktet och för det hatar jag dig. Men du var där, du såg mig, du sa att jag var bra och att det skulle gå över. Utan övertygelse, men du försökte. Ibland. När du orkade. Men det räcker inte. Det finns dom som vill nå mig. Som försökt länge. Som trots mitt motstånd ser något. Något som du inte ser. En magi som är menad för de invigda. Kraften när man bara vet. Du tror inte på det. Förstår det inte. Ser det inte. Men jag ser det. Det som inte syns och som inte behövs sägas".

Jag önskar

Jag önskar alla ni underbara människor en riktigt God jul!
Med underbara människor menar jag alla ni som finns hos mig och som alltid kommer att finnas där.
Jag älskar er och hoppas att ni alla kommer ha en mysig jul med en massa god mat, många klappar och mycket skratt! ♥

Granen


Oooh!

Jag efterlyser mina nycklar också! De är helt spårlöst försvunna... Men om någon hittar ett  par nycklar med ett vitt band med något rött på och en norrlandsnation nyckelring på så är det jag som är ägaren!

Galenskap om jag inte hittar dem!

Lycklig

I dag mår man skapligt, snarare som man förtjänar. Inflyttningsfesten igår blev riktigt lyckad och alla hade det kul får man hoppas. Inga otrevligheter eller förstörda saker förutom ett vinglas men det är luuugnt!
Det kan inte ha blivit bättre om jag får säga det själv. Allt som allt så var vi 22 personer hemma hos oss och det syns eller syntes för en sisådär 3 timmar sedan. Aldrig kul att vakna upp och må som ett as för att sedan komma in till allt stohej från gårdagen, det luktade spya i hela köket och alla jävla glöggspår syns mer än väl men nu finns det inte ett enda spår. Möjligtvis askkopparna. Gaaah, urs!
Appropå det så var det några snorungar (2 år yngre än mig) som satt och rökte på nattbussen hem, jag harklade mig och sa att de skulle släcka cigaretterna för att jag var allergisk och de lydde order! Yes!
Men vem gör sådant nuförtiden? Sen har de höjt nattaxan på bussen till 60 kr istället för 50... Grrrr!

Alltså det går inte att beskriva hur kul det var. Inget bråk heller som det brukar bli mellan vissa två personer. Men tji fick vi den här gången! Man kan vara glada och kramas! ^^ Jag är så glad!

I dag ska det också inhandlas en del saker tills i morgon eller ja, vi ska baka pepparkakor i dag och göra en massa köttbullar till gullets familj. Det kommer bli så bra! Nu känns mycket väldigt annorlunda. Saker känns som det ska, ingenting är dåligt och jag får hoppas att det håller i sig!

Måste ladda upp lite bilder från igår med men det blir vid ett senare tillfälle för nu ska jag göra annat!Blaha

En dag full utav sims spelande och ingenting annat. Inte är jag ledsen för det! Så kul så... Hann bli en gamling! Tjohooo!

I morgon blir det inflyttningsfest i knivstas kvarter, det börjar lite smått hos Sandra och sedan traskar vi över till mig. Kommer förhoppningsvis bli full rulle! Får se hur allting ter sig.

Jag har så fruktansvärt tråkigt... En gran har kommit in i stugan iaf som Petersöt har vart ute och hämtat! Burrig är den också men den saknar en glittrig topp.

Nu, eftersom jag har så tråkigt så ska jag kolla på en massa bra serier och program! Nobody can stop me!

Wallscroll

Cloud

Finaste scrollen. Den vill man ha på väggen.
Cloud ♥

Kul jul

Mycket ska hända under jul. Alltid ska det vara något. Den här julen kommer att vara skit. Jag känner det på mig. Det kommer att vara som en sten. Jag förstår de som verkligen lägntar till julen. Jag gör det inte. Jag vill bara att tiden ska gå förbi.

Pessimistiska Lisa är i farten igen.

Men julmaten är iaf underbart god så den får man njuta av så länge det går, man blir ju bara så mätt fort...

Speeel

Nu har jag kommit på en massa olika spel och tillbehör jag vill ha till jul även om jag inte kommer få en enda pinal av det här men man kan ju hoppas att tomten är blå i år ^^

Ja... Då kommer PS2:orna ^^Men man kan ju inte spela Singstar utan mick, spela Guitar hero utan gitarr eller dansa utan dansmatta... Gaaaah! X

Pc:orna... som är färre. Moahahaa!Och seeen... (Drar foten i golvet och biter i fingret) Det som nog alla vill ha annars är de knäppa!

Wii

Alla alla alla alla spel som finns till det. ^^


Om Wii hamnar under granen så kommer jag inte visa mig utomhus förens det finns någon bättre anledning till att gå ut!

Ohnos... Gay!

Paranoid

Förhoppningsvis så är jag bara totalt paranoid ^^

Domokon som var i helgen i Täby var superkul. Gjorde kanske inte så mycket förutom att kolla på en massa serier och filmer. Jag passade på att göra lite klapphandling också i Täby centrum som btw är stort!! O.o
Käkade på en asiatisk "restaurang" och hur mumsigt var inte det! Itadakimas!
Jag sov dock inte där och det är jag glad över, skulle inte orka med att vara där konstant 24/7 hela helgen så rara raringen kom i sin brum brum ^^
Käkade en massa Pocky och inhandlade ett till mobilsmycke med Renji Abarai på så nu får Byakuya sällskap ^^ 
Att jag inte tänkt på den slashen... Yaoi! ♥

Sen har det varit en del trams också... Som vanligt... Snart blir man väl immun förhoppningsvis!

Btw. Så tror jag att Naruto kommer att get back on track igen den 15:e Februari. Det är iaf vad alla ryckten säger och om man ska lita på dem så får man nog vara lite skeptisk... Men vadå... Har ju bara väntat i ett år på att Naruto ska sluta med alla fillers så vad gör några månader extra?! Sen kommer det att dröja ett bra tag innan de kommer en massa fillers igen och det tycker jag är bra.

(Bla bla blaa.. Kan hon hålla käften!)

I dag byttes våran toalettstol ut på den lilla toan... Flashig Den blev då O.o
Ny kran, nytt fläktfilter och hantag som sitter fast vad mer kan man begära >.<

Jag tar nya krafter och tag!
Som det känns nu så orkar jag det mesta.
Tjurtanten tackar nu för sig och önskar god natt!


???????

Sparlåga

Nu orkar jag inte... Nu får det vara...

Domokon & lite till
Puss

Domokon

Då har man varit på Domokon ^^

Bleach 107

Fighten dras ut som vanligt men i nästa avsnitt kommer den dra igång på riktigt! (Får man hoppas)

   

Right on! ^^

Det jag får om natten

Det jag får om natten är en svettig röv tryckt mot låret.

"Du kommer växa och bli någonting stort"

"Du kommer krympa och bli någonting litet"Du skall icke tro att du är något.
Du skall icke tro att du är klokare än vi.
Du skall icke tro att du är bättre än vi.
Du skall icke tro att du vet mer än vi.
Du skall icke tro att du är förmer än vi.
Du skall icke tro att du duger något till.
Du skall icke skratta åt oss.
Du skall icke tro att någon bryr sig om dig.
Du skall icke tro att du kan lära oss något.

Kewk

Mer läsare när man inte skriver någonting än när man gör det... Det säger mycket...

Sommarbrun

     

Jag vill ha sommaren tillbaka ♥

Old pics

Satt och kollade igenom en massa bilder under året som gått och bilder innan dess... Man hinner förändras så mycket under ett år. Jag förstår inte. Blir man bara fulare med tiden eller lägger man bara inte ner samma tid på det yttre längre bara för att man har pojkvän? Eller beror det på att man är less? Jag vet med mig att jag är less. Jag är less på att hela tiden vara till lags. Har man pengar är allt lätt fixat. Men om man inte vill fixa trots att man har pengar? Vad visar det på i dag? Att man är dum i skann för att man inte gör det eller att man är otroligt nöjd med sig själv? Är man nöjd med sig själv i dag så krossas det ganska fort av många faktorer. Inte bara av den glamorösa hollywood fasaden utan av  alla man har omkring sig som promt ska se så  satans spexade ut. Går inte jag på niten så gör andra det och det påverkar mig lika starkt.
I morse var jag ute på en promenad med Peter och jag gick i långkalsonger, mjukisbyxor, en stor grön adidaströja och jag var i princip nyvaken men jag kände mig så bekväm. Vet inte om det var p.g.a att jag var med Peter eller att vi inte mötte några eller att det här är Knivsta... Men det var så himla skönt. Då var jag glad och nöjd. Så vill jag känna hela tiden. Men... Det finns så många Men...

Forts. följer

Gaaah

Ichigo & Kariya! Äntligen!! Det kommer bli en fight man sent kommer glömma. Längtar som satan tills nästa torsdag!

Öl

   

Sandra Alex Janet

Efter Marie Antoinette ♥


Lizzy

Nu har jag min kära hund hemma hos mig, så söt och go. Hon är nytrimmad och tvättad så hon är riktigt fabulous i dag!

Lizzy 1Lizzy  2

♥♥♥

Flyttider

Man kommer då in i Hall Tar man till vänster kommer man till vårt Och två
Fortsätter man så kommer man in i Kök2
Sedan kommer man ut till
Efter det kommer man runt till hallen igen men om man tar höger istället för vänster så kommer man till min  brors Brorviddatorn

Sen har vi då efter en massa bök med
Så nu sitter här och är ganska så nöjd.Bla bla

Jag tror att det börjar bli dags för ett utav det lite längre inläggen nu. Har bara puttrat ut en massa lösskit på senaste men det beror på flytten. Är helt sönderstressad i kroppen och jag vet precis varför men vissa saker är helt enkelt inte till för att publiceras i bloggen. Jag vill hålla mig lite smått anonym även fast de flesta vet vem jag är men lite måtta får det vara på all förödmjukelse. Flytten är nu helt klar eller vi har inte besiktigat lägenheterna men det får ske imorgon. Sen är allt klappat och klart förhoppningsvis. Helgen har varit ett rent helvete, dels på grund av att jag ska vara så satans nyfiken. Jag önskar bara att jag inte hittar sånt som jag inte vill hitta. Jag hade inte alls förväntat mig något sådant men nu är det bara att försöka gå igenom alla dessa procedurer igen och hoppas att man inte får uppleva allt en gång till.

Annars... Putsar på allt i det nya hemmet. Vill ha det rent runtomkring mig nu, vill inte ha kaos. Jävla ö som ska sitta ivägen för l...

Jag undrar så mycket just nu!!

Just ja, Kim fyllde19 igår! Tjohooo! Han får välja ut en datorstol från mig. Tycker det var en bra present eftersom hans stol är skinnflåd ner till benen.
Blir födelsedagstårta i helgen istället eftersom det är så bökigt hemma nu. Undrar vad han får av resten av släkten? Pappa kom förbi på morgonen också!! Kors i taket och gallopp!! Plingade på klockan 10 på morgonen vilket känns mysko eftersom man behöver en bricka för att komma in i våran port men han lär väl ringt till grannen mittemot oss som han känner och jobbar med.
Deeet är också så satans skönt! Vi har normala grannar. Yes! Förra lägenheten fick man inte skratta i efter klockan 21 då vart det bankande i väggen. Här kan man ha storfester och lyssna musik länge, kan tillochmed ta en dusch efter 22. Galet! Känner grannan under mig och han rakt över är inte alls någon ängel så man har ju lite fördelar. Ho hoo!

Så kul! Kom på nu att det är riktigt kul med nya människor. Ibland behövs det nya ansikten och tankar i ens liv. Speciellt om man liksom klickar på en gång. ♥

Söndag

Tråkig söndag som vanligt...

Frågetecken

Jag undrar hur vissa personer är funtade egentligen. En del står för vad de gjort och sotar därmed för det, medans andra lägger på charmen och oskyldigheten och hoppas på det bästa.
Oavsett om man skulle komma med "bevis" så skulle de blåneka eller komma på en annan lögn till den lögnen. Jag vill veta vart allt är på väg. Jag vill vara bättre än alla andra men det är man ju tyvär inte och då ska man tydligen stå för vissa konsekvenser också. Har man gjort en elak sak ska man lugnt acceptera om den andre gör en annan elak sak. Inget snack om saken, bara ta skiten i ansiktet och svälja. För samtidigt känner man ju skuld. Jag har också gjort... Det är jag som framkallat det här... Nu är det förhoppningsvis slut på eländet ... Tills nästa misstag kommer igen och det ska bli "jämt" igen... Eller är det då slutet verkligen kliver in?

Fy fan!

Är så jävla skakig nu så jag vill slå någon!

Lordag

Lördag smördag

Donar

Donar på i den nya lägenheten men det går inte så lätt för Sandra har lite saker kvar här som står lite i vägen men de försvinner i morgon som tur var så då blir det lite mer gjort.
Jag måste bara säga en sak. I dag var jag en smart tjej om man jämför med Peter! Gaaah!

Sång

Kate Bush - Withering heights