The O.C. S4 E2-3

Vilka fullspäckade avsnitt det har varit. Jag ska vara kortfattad.
Taylor är tillbaka från Paris som sagt och hon avslöjar att hon har gift sig i Paris och vill nu ta ut "skilsmässa" men det vill dock inte hennes man. Hennes mamma har ingen aning om att hon är hemma så hon pratar med Kirsten och hon går med på att hjälpa Taylor och prata med hennes mamma. Hon blir inte glad och slänger ut henne ur huset så hon får sova hos Cohens för en natt.
Ryan är på väg till Mexico för att hitta Volchok och Seth följer med. Ryan dumpar Seth på hotellet för att ta itu med Volchok själv men han har slutat där han jobbade och Ryan vet inte vart han tagit vägen. Under tiden försöker Seth hitta Ryan men hamnar med ett gäng fulla grabbar där Steve-o är en av dem, han blir full, gör en tatuering och får reda på vart Volchok är! Ryan och Seth ses på hotellet, Seth talar om för Ryan vart Volchok finns och Ryan sticker för att hitta honom. Han knackar på dörren, Volchok är på väg mot dörren för att öppna, i handen har han en kniv. Ryan är otålig och slår in dörren men det är ett tomt rum, han har blivit lurad! Volchok öppnar dörren och Seth står utanför och vill att han går till polisen. Under tiden har Seth även hunnit ringa Kirsten och Sandy som är i Mexico för att ta hem Ryan. De kör hem i tystnad.
På thanksgiving är det fortfarande spänning mellan dem men Kirsten tvingar dem att iaf vara samms under den här dagen.
Sandy är tvungen att rusa iväg under dagen vilket inte Kirsten gillar. Sandy åker iväg för att möta Volchok som vill ge upp och ange sig hos polisen. Han ska vara hans advokat, de pratar på hans kontor för att sedan åka till ett hotell där han kan sova och förstås så ser Ryan det här och vill veta vart han är, han ger sig ut på jakt på alla hotell. Han möter Sandy och han tar honom till det hotell han är på, han säger att han litar på Ryan men Ryan går ut ur bilen för att göra det han länge velat. Han kommer in på rummet och han slår! Volchok gör inget motstånd, han vill bara ha ett slut. Ryan slutar slå och inser att han ska få leva med det han gjort. Nu var det över.
Summer kommer hem och blir mött av Seth och som sagt så är det ganska osäkert mellan dem. Hela dagen är Summer "konstigt" och det visar sig alltmer att hon saknar Marissa och mår inge bra alls. Seth gör allt för att hjälpa men det blir bara fel.
Julie blir mer och mer deprimerad, Kaitlin är obstinat men Dr. Roberts gör allt för att prata med henne men hon ger ingen respons alls, det slutar med att Julie sitter ensam vid Thanksgiving middan i sitt hus eftersom Roberts blev utslängd och Kaitlin flydde till Cohens. Summer kommer in och de inser att de måste komma över det som hänt och gå vidare, Summer åker till flygplatsen med sin pappa och säger hej då. Julie knackar på hos Cohen för att be Sandy om ursäkt för att ha dragit in Ryan i allt med Volchok, hon blir insläppt och går iväg med Ryan för att prata. Hon ber honom säga något, något om Marissa, han berättar om första gången han såg henne. Nu var det över.


Summer och Seths välkomst puss, lite sned! Hoppas jag aldrig får en sådan!

Taylors ledsna min över det hon gjort. (Ajabaja)


Kommentarer

Din tanke här, tack!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Tanke:

Trackback