The O.C. S.4 E1

Oj! En del saker händer. Kan berätta att Summer är då en slags hippie och vill rädda världen och efter att ha fått en massa meddelanden om hur illa det är med Ryan så kommer hon tillbaka till Newport för att hjälpa till men stämningen mellan henne och Seth är inte alls som förut.
Ryan då, ska spela AllanBallan, jobba på en bar i "slummen" och slåss vilket gör att alla blir oroliga, inte minst Sandy och Kirsten. Så, de kommer på en plan. Summer möter Ryan på baren och drar med honom till serietidningsaffären som Seth nu jobbar på och där får han en egen serie tillägnad åt honom av Seth. Han kommer genast på andra tankar och vill flytta tillbaka till The poolhouse!
Kaitlin har sett Dr. Roberts med en annan kvinna vilket visar sig vara hans ex-fru. Hon vill inte säga något till Julie utan pressar han på ett par boots istället. Clevert. Sen har Taylor kommit tillbaka till Newport från Paris men det verkar inte som att någon vet om att hon inte är kvar i Frankrike längre. Mysko.
Julie, hon mår då inte bra. Knaprar piller,sover och en massa töntiga försök för att ta bort smärtan så som att möblera om och röja i trädgården! Man får veta att hon har anlitat en detektiv  för att få  reda på vart  Volchok tagit vägen sedan Marissas död. Hon vet nu vart han är och vill att Ryan ska ta hand om det. Han vill inte först men i den sista minuten av avsnittet så ångrar han sig, möter upp Julie vid Marissas grav och han talar om att han ändrat sig och hon undrar varför han ändrat sig, "I just realized, I have to do this". Grrrrrr!

En ledsen och upprörd Cooper efter Ryans nej. (Ohnos)
En störig Atwood som inte vill komma hem så han knuffar Cohen. (Oooh!)
En mosad Julie efter ett tappert  försök att flytta en inbyggd bokhylla. (Ha ha haa)



Kommentarer

Din tanke här, tack!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Tanke:

Trackback